Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Vieux Fort

Vieux Fort Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Vieux Fort. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Vieux Fort, Saint Lucia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Vieux Fort.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Vieux Fort Leiebil & reiseinformasjon

Navnet kommer fra fort som brukes til å se opp mot Saint Vincent Vieux Fort er en by på den sørligste punkt Saint Lucia.

Klima

Vieux Fort har et tropisk klima med tørre årstiden fra 1 desember til 31 mai, våte sesongen starter fra juni til November.

Språk

Det offisielle språket i Saint Lucia er engelsk, men 95% av befolkningen snakker ¨Patwa¨ som er Kreolske fransk.

Valuta

Den offisielle valutaen i Saint Lucia er The Eastern Caribbean Dollar (EC) men den amerikanske dollaren er allment akseptert i mange restauranter, hoteller, barer og butikker.

Hvordan Vieux Fort

Saint Lucia har to flyplasser, George F. L. Charles flyplass og Hewanorra International Airport (UVF) den største flyplassen er Hewanorra International Airport, denne flyplassen ligger i nærheten av Vieux Fort kvartal og ca 54 Km fra hovedstaden Castries.

Det anbefales å leie en bil når du besøker St. Lucia offentlig transport er svært begrenset. Noen områder av Saint Lucia som, Soufiere og enkelte steder på Cap Estate, Marigot, Cas no Bas, Vieux Fort, Trouya, Marisule, La innholdsfortegnelsen og Anse La Raye krever en 4 x 4 bil som disse stedene ikke kan brukes uten en 4 x 4

Ting å gjøre og hva du skal se i Vieux Fort

Et must å ha sett når du er i finnes Pigeon Island, som er et naturreservat, i parken finner du noen av de eldste bygningene på Saint Lucia og herfra kan du se Martinique.

Hvis du liker fotturer Saint Lucia er det perfekte stedet, som det er mange offisielle ruter på øya. På grunn av mange vakre strender Saint Lucia har, er snorkling svært populære. Pigeon Island og The Pitions er det perfekte stedet til å dykke.