Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Vieux Fort

Vieux Fort Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Vieux Fort. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Vieux Fort, Saint Lucia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Vieux Fort.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Vieux Fort. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Vieux Fort, Saint Lucia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vieux Fort Autonvuokraus & matkatiedot

Vieux Fort on kaupunki on eteläisin kohta Saint Lucia, nimi tulee fort, että katselin kohti Saint Vincent.

Ilmasto

Vieux Fort on trooppinen ilmasto, kuiva kausi 1 joulukuuta toukokuun 31 päivää, märkä vuodenaikaa on alkaa kesäkuusta marraskuuhun.

Kieli

Saint Lucia virallinen kieli on Englanti, mutta 95 % väestöstä puhuu ¨Patwa¨, joka on kreoli Ranskan.

Valuutta

Saint Lucia virallinen valuutta on itäisen Karibian dollari (EY), mutta Yhdysvaltain dollari on laajalti hyväksytty monia ravintoloita, hotelleja, baareja ja kauppoja.

Miten päästä Vieux Fort

Saint Lucia on kaksi lentokenttää, George F. L. Charles lentokenttä ja Hewanorra International Airport (UVF) suurin lentokenttä on Hewanorra Int Lentokenttä, tämä lentokenttä sijaitsee lähellä Vieux Fort neljänneksellä ja noin 54 km: N päässä pääkaupunki Castries.

On suositeltavaa vuokrata auto, kun vierailet Saint Lucia joukkoliikenne on hyvin rajallinen. Joillakin alueilla Saint Lucia, Soufiere ja tietyissä paikoissa Cap Estate, Marigot, Cas Fi Bas, Vieux Fort, Trouya, Marisule, La Toc ja Anse La Raye edellyttää 4 x 4 ajoneuvon näistä paikoista ei voi käyttää ilman 4 x 4

Mitä tehdä ja mitä nähdä Vieux Fort

On nähnyt, kun olet Saint Lucia on Pigeon Island, joka on luonnonsuojelualue, puistossa voit löytää joitakin vanhimmat rakennukset Saint Lucia ja sieltä näet Martinique.

Jos pidät Patikointi Saint Lucia on täydellinen paikka saarella on monia virallinen patikointireittejä. Saint Lucia on moniin rantoihin Snorklaus on erittäin suosittu. Pigeon-saarelta ja Pitions on täydellinen paikka sukeltamiseen.