Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Republiken Tjeckien

Republiken Tjeckien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Republiken Tjeckien .

Vårt sökverktyg för Republiken Tjeckien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Republiken Tjeckien

Republiken Tjeckien Biluthyrning & reseinformation

Tjeckien

Republiken Tjeckien anses allmänt vara en av de mest fascinerande länderna att besöka i Europa.  Det är ett litet land men det verkligen ger allt du behöver för en minnesvärd resa.  Från dess historiska särdrag till de vackra nationalparkerna ser den hundratusentals besökare varje månad.

Ett måste för besökare är huvudstad staden Prag.  Det kallas ofta "city of tusen spiror" och har en riktig olde worlde känner till det som den är fylld med kyrkor, medeltida byggnader och broar och kullerstensgator.  Förutom sitt slott finns det gott om historiska monument som besökarna kan gå och se, men staden har också blivit känt som en plats för en bra utekväll gamla bryggerier, jazzklubbar och fantastiska restauranger.  Staden har blivit en populär destination för svensexor och möhippor helger och för människor som bara vill ha en kort paus någonstans lite annorlunda.

Men så många människor alltid bara besöka Prag och tar inte sig tid att utforska vidare ut.  Dra nytta av biluthyrning och besöka några av sevärdheterna utanför staden.  Dessa inkluderar de varma källorna som finns i Karlovy Vary och gotiska slottet Karlstein.  För dem som har något makaber smaker en resa till Kutna Hora gör att du kan besöka kyrkan konstruerat från människoben.  Alternativt kan du besöka Plzen, födelseplatsen för pilsner öl.

De som vill turnera landet (så mycket lättare med en hyrbil!), det är regionen Monrovia i landet som är främst ett vinproducerande regionen.  Städerna Brno och Olomouc har också mycket att erbjuda och du kan verkligen se den traditionella sidan av tjeckiska liv här.  De som vill ha en äventyrssemester kunde spendera tid i bergsområdet Riesengebirge, eller går för att besöka klippformationer i Cesky Raj.  Sumava National Park är en populär besökare attraktion också för dem som gillar vandring eller terrängcykling, men för dem som har ett intresse i historia, den UNESCO World Heritage Site Cesky Krumlov.

Valutan som här är koruna, som är uppdelad i 100 haler.  De flesta större kreditkorten accepteras dock runt om i landet.  Observera bara att om du är i en affär och bara betala en liten summa kan de föredrar att ha kontanter.  När du använder har en bankomat då det en engelsk alternativ för dig.