Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Porto

Porto Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Porto . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Porto Portugalska in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Porto.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Porto Izposoja & potovalne informacije

Splošne informacije

Porto je drugo največje mesto na Portugalskem, po Lizboni, in njena tudi obravnava kot gospodarski kapital države zaradi visoke koncentracije podjetij na svojem področju (največja v državi). Mesto ima okoli 300.000 prebivalcev pa metropolitansko območje ima skoraj 2.500.000 prebivalcev, ki omogoča eno če največjih mestih v južni Evropi. Nahaja se v Severni Portugalska in je bil zgrajen ob reki Douro izliva.

Kaj videti

Porto je po vsem svetu vedo za njegovo slavno vino ime po mestu, ki je tudi eden od njenih glavna turistična atrakcija. Vse svoje jame se nahajajo na drugi strani reke, v Vila Nova de Gaia, kjer obiskovalci lahko uživati a vodič tura za prikaz, kako to vino je narejeno in tudi preizkusite. Če želite izvedeti več o postopku vina Porto, obstajajo vodeni izleti, ki obiskovalce prevzamejo reki Douro videl območja kjer vinogradi so goji.

Center mesta Porto je podelila Status svetovne dediščine UNESCO leta 1996 za svoje zgodovinsko in arhitekturno vrednost. Zgrajena vzdolž hribov pogledom Doura, mesto ima veliko izjemen stavb. Najbolj znana je impresivno Dom Luís sem most, dvojnega decked kovinski lok most, ki povezuje Porto z je sosed mesto v Vila Nova de Gaia. Ob njej boste našli Casi da Ribeira območja, ki leži v bližini reke. To je najstarejši del mesta in ponuja najbolj tipična razglednice mesta.

Prevoz

Francisco Sá Carneiro Airport, znan tudi kot Porto Airport (OPO) je 15 km od centra mesta in je povezana z Aerobus ali s taksijem v mesto. Najamete lahko tudi avto iz katerega koli od podjetij za izposojo, ki se nahaja na letališču po zelo konkurenčnih cenah. Morda ne boste verjetno uporabil v mestu, kot je promet je zelo gosto in večina mestnega središča je iz ozkih ulicah in ulicah. Vendar, boste morda želeli uporabiti za obisk Palacio de Cristal in Casa da Musica področju, kot tudi območju obmorskem mestu Matosinhos (še posebej v poletnih mesecih) in drugih lepih mest v regiji Douro npr Amarante Guimaraes