Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Faro

Faro Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Faro . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Faro Portugalska in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Faro.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Faro Izposoja & potovalne informacije

Splošne informacije

Faro je mesto v južni obali Portugalske in je glavno mesto v regiji Algarve. To je populacije 64,560 prebivalcev in leži na robu narodnega parka Ria Formosa. To gosti Faro Airport (FAO), le letališče v Južni Portugalska in izhodišče za veliko paket turnejo in popust letalskih prevoznikov iz Evrope.

Kaj obiskati

Faro je običajno preskočilo potnike na poti do drugih bolj priljubljenih obalnih krajih. To je omogočilo mesto za svojo mirno in tradicionalno vzdušje in zgodovinske spomenike in stavbe, večina od njih v obzidanimi starega mesta, kot so katedrala Faro. Za ljubitelje narave, so izleti v Ria Formosa naravni rezervat odhod iz stare majhno pristanišče mesta. Obstajajo ne peščene plaže v mestu, sama pa naslednji Praia de Faro ni daleč od mesta in lahko greš z javnim prevozom. Je nekaj kilometrov dolgo in ima javne storitve, kot prvo pomoč, stranišča in jedo objektov.

Otoki

Iz v sosednji ribolov vasi od Olhao, si lahko s trajektom, da razišče nekatere od nekaj nedotaknjene plaže v južni Evropi. Potovanje je približno 30 minut in bo nenadoma znajdete v Armona ali Culatra, dva otoka, kjer ni promet motornih vozil ali ceste in le nekaj hiše zgrajene na pesku. Nekateri ljudje jih imenujejo "portugalski Karibov".

Giblje okoli

Faro je tudi osrednji odlično izhodišče za raziskovanje Algarve zaradi svoje osrednje mesto in njegove dobre povezave. Javni prevoz je odlična in poceni. Vendar, boste morda menijo, možnost najema avtomobila za zelo konkurenčnih cenah, iz katerega koli od številnih avtomobilom izposojevalnic letališču Faro ali praktično vse vasi v Algarve. Tako boste lahko za raziskovanje stare in lepo mesto za Tavira, izključno Vilamoura ali celo Lagos zahodno od Algarve. Če imate čas, morda želite prestopiti mejo in obiskati sosednjih Španija.