Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Porto

Porto Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Porto. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Porto, Portugal dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Porto.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Porto Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Maklumat am

Porto merupakan bandar yang kedua terbesar di Portugal, selepas Lisbon, dan juga dianggap sebagai modal ekonomi negara disebabkan oleh kepekatan tinggi syarikat-syarikat di kawasan (yang terbesar di negara ini). Bandar mempunyai penduduk kira-kira 300,000 tetapi kawasan metropolitan mempunyai penduduk hampir 2,500,000 yang membuatkannya jika kawasan-kawasan bandar yang terbesar di Eropah Selatan. Ia terletak di utara Portugal dan ia dibina sepanjang muara Sungai Douro.

Apa yang perlu melihat

Porto adalah seluruh dunia tahu namanya arak terkenal selepas bandar yang juga merupakan salah satu destinasi pelancongan utama Syarikat. Gua-gua yang terletak di sisi lain sungai, di Vila Gaia de Nova, di mana pelawat boleh menikmati lawatan berpandu untuk melihat bagaimana arak ini dibuat dan juga menguji. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai proses Porto wain, terdapat lawatan berpandu bot yang membawa pengunjung Sungai Douro untuk melihat kawasan-kawasan di mana ladang anggur yang ditanam.

Pusat bandar Porto telah dianugerahkan Status Warisan Dunia oleh UNESCO pada tahun 1996 untuk nilai sejarah dan senibina. Dibina di sepanjang Bukit-bukit yang menghadap ke di Douro, bandar mempunyai banyak bangunan yang luar biasa. Paling dikenali adalah yang mengagumkan Dom Luís saya jambatan, double-decked logam lengkung jambatan yang menghubungkan Porto dengan pihak jiran bandar dari Vila Nova de Gaia. Itu, anda akan mendapati kawasan Casi da Ribeira yang terletak berhampiran dengan sungai. Ini adalah bahagian yang tertua di bandar dan menawarkan Tempahan tipikal Poskad bandar.

Pengangkutan

Francisco Sá Carneiro Airport, juga dikenali sebagai Lapangan Terbang Porto (OPO) terletak 15 km dari pusat bandar dan ia dihubungkan oleh Aerobus ini atau perjalanan dengan teksi ke bandar. Anda juga boleh menyewa kereta dari mana-mana syarikat-syarikat sewa yang terletak di Lapangan Terbang pada harga yang sangat kompetitif. Anda mungkin tidak akan mungkin menggunakannya di bandar kerana trafik sangat sesak dan kebanyakan pusat bandar diperbuat daripada jalan-jalan sempit dan lorong-lorong. Walau bagaimanapun, anda mungkin ingin menggunakannya untuk melawat kawasan Palacio de Cristal dan Casa da Musica serta di kawasan persisiran pantai Matosinhos (terutamanya pada musim panas) dan lain-lain bandar-bandar yang indah di Douro seperti Amarante atau Guimaraes