Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Faro

Faro Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Faro. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Faro, Portugal dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Faro.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Faro Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Maklumat am

Faro adalah sebuah bandar yang terletak di Pantai Selatan Sepanyol dan ia adalah ibu negara rantau Algarve. Ia mempunyai jumlah penduduk seramai 64,560 penduduk dan ia terletak di pinggir Ria Formosa National Park. Ia menempatkan Faro Lapangan Terbang (FAO), Lapangan Terbang hanya dalam souther portugal dan banyak pakej pelancongan dan diskaun penerbangan dari Eropah.

Apa yang perlu melawat

Faro biasanya dilangkau oleh pelancong perjalanan mereka ke pusat peranginan pantai lain lebih popular. Ini membolehkan bandar untuk mengekalkan suasana yang damai dan tradisional dan monumen bersejarah dan bangunan, kebanyakannya di bandar lama berdinding, seperti Katedral Faro. Bagi pencinta alam, terdapat lawatan dengan bot ke dalam rizab semulajadi Ria Formosa itu berlepas dari pelabuhan kecil bandar lama. Terdapat tiada pantai dalam bandar raya sendiri tetapi seterusnya di Praia de Faro terletak tidak jauh dari bandar dan anda boleh pergi dengan pengangkutan awam. Ia terletak beberapa kilometer panjang dan mempunyai perkhidmatan awam seperti cemas, tandas dan kemudahan makan.

Pulau-pulau

Dari itu jiran Memancing Kampung dari Olhao, anda boleh mengambil feri untuk meneroka persoalan beberapa pantai yang tidak dicemari di Selatan Eropah. Perjalanan adalah kira-kira 30 minit dan anda akan tiba-tiba mendapati diri anda di Armona atau Culatra, Pulau-pulau dua di mana terdapat tiada motor trafik atau jalan-jalan dan hanya beberapa buah rumah yang dibina di atas pasir. Sesetengah orang memanggil mereka "caribbean Portugis".

Bergerak di sekitar

Faro juga adalah pusat inginkan keselesaan Algarve disebabkan lokasinya yang berpusat dan sambungan yang baik budi. Pengangkutan awam adalah sangat baik dan murah. Walau bagaimanapun, anda boleh mempertimbangkan kemungkinan untuk menyewa kereta untuk harga yang sangat kompetitif dari mana-mana jumlah daripada agensi Penyewaan Kereta di Lapangan Terbang Faro atau hampir mana-mana kampung di Algarve. Ini akan membolehkan anda untuk menerokai yang lama dan indah bandar daripada Tavira, Vilamoura eksklusif atau bahkan Lagos Barat di Algarve. Jika anda mempunyai masa, anda mungkin mahu untuk menyeberangi sempadan dan melawat Sepanyol yang berjiran.