Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Porto

Porto Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Porto. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uPorto, Portugal i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Porto.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Porto Car Hire & Travel Information

Opće informacije

Porto je drugi po veličini grad u Portugalu, nakon Lisabona, i također smatra kao ekonomski kapital zemlje zbog visoke koncentracije kompanija u svom području (najveća u zemlji). Grad ima oko 300.000 stanovnika, ali njegovo metropolitansko područje ima skoro 2,500,000 stanovnika koji čini jedan ako najveća urbana područja u južnoj Europi. Nalazi se u sjevernom Portugalu i sagrađena je uz ušće rijeke Douro.

Što treba posjetiti

Porto je diljem svijeta zna za ime poznatog vina po gradu koji je također jedan od svojih glavnih turističkih atrakcija. Sve svoje nalaze se na drugoj strani rijeke, u Vila Nova de Gaia, gdje posjetitelji mogu uživati u obilazak kako je napravio vino i čak i to. Ako želite saznati više o procesu Porto vina, tu su vođeni izleti s brodom koji se posjetitelja na rijeci Douro vidjeti područjima gdje se uzgaja u vinogradima.

Centar grada Porto dodijelio je Status svjetske baštine UNESCO-a u 1996 za svoje povijesne i arhitektonske vrijednosti. Izgrađen po brdima iznad Douro, grad ima mnogo zgrada. Najpoznatiji je impresivan Dom Luís most, dupli nakićeni metalni luk most koji spaja Porto s u susjednom gradu od Vila Nova de Gaia. Uz to ćete naći područje Casi da Ribeira je u neposrednoj blizini rijeke. Ovo je najstariji dio grada i nudi tipičnih razglednica grada.

Prijevoz

Zračna luka Francisco Sá Carneiro, također poznat kao Porto do zračne luke (OPO) je 15 km od centra grada i povezan na Aerobus ili taksijem do grada. Mogu unajmiti auto iz bilo koje od najam tvrtke nalazi se u zračnoj luci po vrlo konkurentnim cijenama. Možda niste vjerojatno da će koristiti u gradu kao i promet je vrlo gusta i većinu središta grada se sastoji od uske ulice i uličice. Međutim, možda želite koristiti posjetiti Palacio de Cristal te Casa da Musica području i primorskom području Matosinhos (pogotovo ljeti) i ostalim prekrasnim gradovima u regiji Douro Amarante ili Guimaraes