Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Porto

Porto Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Porto. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Porto, Portugal og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Porto.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Porto Biludlejning & rejseoplysninger

General Info

Porto er den næststørste by i Portugal, efter Lissabon, og dens også betragtes som økonomiske hovedstaden i landet på grund af den høje koncentration af virksomheder på dens område (den største i landet). Byen har omkring 300.000 indbyggere, men dets hovedstadsområdet har næsten 2.500.000 indbyggere wich gør det til en hvis de største byområder i Sydeuropa. Det er beliggende i det nordlige Portugal og det var bygget langs Douro floden flodmunding.

Hvad at se

Porto er hele verden kender til sin berømte vin navn efter den by, som også er en af dens største turistattraktion. Alle dens huler ligger på anden siden af floden, i Vila Nova de Gaia, hvor besøgende kan nyde en guidet tur til at se, hvordan denne vin er lavet og selv teste det. Hvis du ønsker at finde ud af mere om Porto vin proces, er der guidede bådture, der tager besøgende op ad floden Douro til at se de områder, hvor markerne dyrkes.

Porto centrum blev tildelt Status som World Heritage af UNESCO i 1996 for sin historiske og arkitektoniske værdi. Bygget langs bakkerne med udsigt over Douro-floden, har byen mange bemærkelsesværdige bygninger. Den bedst kendte er de imponerende Dom Luís jeg bridge, en dobbelt-smykkede metal arch bro, der forbinder Porto med den nabo byen af Vila Nova de Gaia. Ved siden af det vil du finde Casi da Ribeira område liggende nær floden. Dette er den ældste del af byen og tilbyder den mest typiske postkort af byen.

Transport

Francisco Sá Carneiro lufthavn, også kendt som Porto lufthavn (OPO) ligger 15 km fra byens centrum og det hænger ved Aerobus eller med taxa til byen. Du kan også leje en bil fra nogen af lejlighedsudlejnings virksomheder beliggende i lufthavnen til meget konkurrencedygtige priser. Du kan ikke være tilbøjelige til at bruge det i byen som trafikken er meget tætte og de fleste af byens centrum er lavet af smalle gader og stræder. Dog kan du bruge det til at besøge området Palacio de Cristal og Casa da Musica samt området seaside Matosinhos (især om sommeren) og andre smukke byer i regionen Douro Amarante eller Guimaraes