Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Porto

Porto Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Porto. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Porto, Portugal og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Porto.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Porto Leiebil & reiseinformasjon

General Info

Porto er den nest største byen i Portugal, etter Lisboa, og det også vurderes som økonomiske hovedstad i landet på grunn av den høye konsentrasjonen av selskaper i sitt område (den største i landet). Byen har rundt 300 000 innbyggere, men dens storbyområdet har nesten 2500000 innbyggere som gjør det en om de største urbane områdene i Sør-Europa. Det ligger i Nord-Portugal ble bygget langs elvemunningen til Douro-elven.

Hva du skal se

Porto er verden over kjent for sin berømte vin navn etter byen som er også en av sine viktigste turistattraksjon. Alle klippeveggene ligger på den andre siden av elven, i Vila Nova de Gaia, hvor besøkende kan nyte en guidet tur å se hvordan denne vinen er laget og selv teste den. Hvis du ønsker å finne ut mer om Porto vin prosessen, er det guidede båtturer som tar besøkende opp elven Douro å se områdene hvor vingårdene dyrkes.

Porto sentrum ble tildelt verdensarv Status av UNESCO i 1996 for sin historisk og arkitektonisk verdi. Bygget langs åsene med utsikt over Douro, har byen mange bemerkelsesverdige bygningene. Den mest kjente er den imponerende Dom Luís jeg bro, en dobbel-dekk metall arch bro som kobler Porto med det nabo byen Vila Nova de Gaia. Ved siden av finner du Casi da Ribeira området ligger nær elven. Dette er den eldste delen av byen og tilbyr det mest typiske postkortet av byen.

Transport

Francisco Sá Carneiro flyplass, også kjent som Porto flyplass (OPO) ligger 15 km fra sentrum og koblet av Aerobus eller taxi til byen. Du kan også leie en bil fra noen bilutleiefirmaer på flyplassen til konkurransedyktige priser. Du kanskje ikke vil bruke det i byen som trafikken er svært tett og mesteparten av sentrum er laget av trange gater og smug. Imidlertid kan du bruke den til å besøke området Palacio de Cristal og Casa da Musica samt kystområdet Matosinhos (spesielt om sommeren) og andre vakre byer i Douro-regionen som Amarante eller Guimaraes