Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Faro

Faro Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Faro. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Faro, Portugal og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Faro.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Faro Leiebil & reiseinformasjon

General Info

Faro er en by i sørlige kysten av Portugal, og er hovedstaden i Algarve-regionen. Den har en befolkning på 64,560 innbyggere og ligger i utkanten av Ria Formosa nasjonalpark. Det vert Faro Flyplass (FAO), den eneste flyplassen i souther portugal og base for mange tur og flyselskaper fra Europa.

Ting å besøke

Faro er vanligvis utelatt av reisende på vei til andre mer populære kystferiestedene. Dette har tillatt å bevare sin fredelig og tradisjonell atmosfære og historiske monumenter og bygninger, de fleste av dem i vegger gamlebyen, som Faro katedralen. For naturelskere finnes det båtturer til Ria Formosa naturreservat fra den gamle by lille havnen. Det er ingen sandstrender i selve byen, men neste Praia de Faro er ikke langt fra byen og du kan gå med offentlig transport. Det er flere kilometer lang, og den har offentlige tjenester som førstehjelp, toaletter og spise fasiliteter.

Øyene

Fra den nærliggende fiske landsby koselig vandrehjem i provnsen, kan du ta en ferge til utforske noen av de få uberørte strendene i Sør-Europa. Turen er ca 30 minutter, og plutselig befinner du deg i Armona eller Culatra, to øyer hvor det er ingen motor trafikk eller veier og bare noen få hus bygget på sand. Noen kaller dem "den portugisiske caribbean".

Bevegelse

Faro er også en stor sentral base å utforske Algarve på grunn av sin sentrale beliggenhet og sin gode forbindelser. Offentlig transport er utmerket og billig. Imidlertid kan du vurdere muligheten til å leie en bil til meget konkurransedyktige priser fra noen av mange bil-utleiebyråer på Faro flyplass eller praktisk talt alle landsby i Algarve. Dette vil tillate deg å utforske den gamle og vakre byen Tavira, den eksklusive Vilamoura eller selv Lagos vest for Algarve. Hvis du har tid, kan du krysse grensen og besøke nabolandet Spania.