Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Porto

Porto Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Porto. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Porto, Portugal och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Porto.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Porto Biluthyrning & reseinformation

Allmän Info

Porto är den näst största staden i Portugal, efter Lissabon, och dess också betraktas som ekonomisk huvudstad av landet på grund av den höga koncentrationen av företag inom sitt område (den största i landet). Staden har omkring 300.000 invånare, men dess storstadsområde har nästan 2.500.000 invånare vilket gör den till en om de största urbana områdena i södra Europa. Det ligger i norra Portugal och det byggdes längs floden Douros mynning.

Att se:

Porto är hela världen vet för sitt berömda vin namn efter staden som också är en av dess främsta turistattraktion. Alla dess grottor ligger på andra sidan av floden, i Vila Nova de Gaia, där besökare kan njuta av en guidad tur att se hur detta vin är gjort och även testa det. Om du vill veta mer om Porto vin processen, finns det guidade båtturer som tar besökarna upp floden Douro att se de områden där vingårdarna odlas.

Porto centrum fick världsarvsstatus av UNESCO 1996 för dess historiska och arkitektoniska värde. Byggdes längs kullarna med utsikt över Douro, har staden många anmärkningsvärda byggnader. Den mest kända är den imponerande Dom Luis jag bron, en dubbel metal valvbron som förbinder Porto med den grannet staden i Vila Nova de Gaia. Bredvid hittar du Casi da Ribeira området låg nära floden. Detta är den äldsta delen av staden och erbjuder de mest typiska vykortet av staden.

Transport

Flygplatsen Francisco Sá Carneiro, även känd som Porto flygplats (OPO) ligger 15 km från stadens centrum och det är länkade genom Aerobus eller med taxi till staden. Du kan också hyra bil från någon av uthyrningsföretag beläget på flygplatsen till mycket konkurrenskraftiga priser. Du kanske inte kan använda den i staden som trafiken är mycket tät och de flesta av stadens centrum är gjord av smala gator och gränder. Dock kan du använda den för att besöka området Palacio de Cristal och Casa da Musica liksom området Matosinhos (särskilt på sommaren) och andra vackra städer i Douro-regionen som Amarante eller Guimaraes