Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Faro

Faro Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Faro. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Faro, Portugal och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Faro.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Faro Biluthyrning & reseinformation

Allmän Info

Faro är en stad i Portugals södra kust och är huvudstad i regionen Algarve. Den har en befolkning på 64,560 invånare och ligger i utkanten av nationalparken Ria Formosa. Den är värd Faro flygplats (FAO), den enda flygplatsen i södra portugal och bas för många paketresa och rabatt flygbolag från Europa.

Vad att besöka

Faro är oftast hoppas över av resenärer på väg till andra mer populära semesterorter längs kusten. Detta har gjort staden till bevara sin fredliga och traditionell atmosfär och sina historiska monument och byggnader, de flesta av dem i den muromgärdade gamla staden, såsom Faro katedralen. För naturälskare finns det båtturer till naturreservatet Ria Formosa avgår från den gamla stad lilla hamnen. Det finns inga sandstränder i själva staden men nästa Praia de Faro ligger inte långt från staden och du kan gå med kollektivtrafik. Det är flera kilometer lång och har offentliga tjänster som första hjälpen, toaletter och äta faciliteter.

Öarna

Från den närliggande byn fiske i Olhão, kan du ta en färja för att utforska några av de få orörda stränderna i södra Europa. Resan är ca 30 minuter och plötsligt befinner du dig i Armona eller Culatra, två öar där det finns ingen biltrafik eller vägar och bara ett fåtal hus byggt på sand. Vissa kallar dem "portugisiska Karibien".

Flytta runt

Faro är också en stor central bas att utforska Algarve på grund av dess centrala läge och sina goda förbindelser. Kollektivtrafiken är utmärkt och billigt. Dock kan du överväga möjligheten att hyra en bil för mycket konkurrenskraftiga priser från någon av många biluthyrningsfirmor på Faro flygplats eller praktiskt taget alla by i Algarve. Detta gör att du kan utforska den gamla, vackra staden Tavira, den exklusiva Vilamoura eller ens Lagos väster om Algarve. Om du har tid, kanske du vill passera gränsen och besöka grannlandet Spanien.