Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Paris

Paris Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Paris. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Paris, Perancis dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Paris.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Paris Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Modal Paris Perancis, juga dikenali sebagai city of Light. Paris adalah salah satu bandar terbesar modal Eropah dengan lebih 12 juta orang yang tinggal di kawasan metropolitan. Paris terletak di Sungai Seine, di utara Perancis.

Paris dibahagi 20 daerah di Perancis yang dipanggil arrondissements, setiap daerah mempunyai ciri-ciri unik mereka sendiri, di mana-mana pendirian berita anda boleh membeli peta yang dipanggil ¨Paris Pratique par Arrondissement¨, memudahkan anda meneroka Paris mudah.

Bagaimana untuk mendapatkan ke Paris

Paris mempunyai dua Lapangan Terbang Antarabangsa, Charles de Gaulle Airport International (Roissy) CDG dan Orly International Airport ORY

Charles de Gaulle International Airport, merupakan Lapangan Terbang utama di Paris, Lapangan Terbang ini terletak di utara Paris dan 4 Lapangan Terbang paling sibuk di dunia. Charles de Gaulle Airport dihubungkan dengan kereta api, bas dan teksi jadi ianya sangat mudah untuk mendapatkan borang di Lapangan Terbang ke pusat bandar.

Lapangan Terbang Orly, Lapangan Terbang ini adalah lebih kecil daripada Charles De Gaulle, ia kebanyakannya digunakan oleh Air France untuk penerbangan domestik dan Syarikat-syarikat penerbangan Eropah untuk penerbangan antarabangsa dalam Europe.  Lapangan Terbang Orly dihubungkan dengan Paris dengan bas dan kereta api. Dengan bas ia mengambil masa kira-kira 40 minit untuk sampai ke Paris Downtown. Anda juga boleh mengambil kereta api ¨Orlyval¨ yang beroperasi setiap minit 4 hingga 7, yang membawa anda dalam masa 30 minit ke kawasan pusat stesen-stesen metro Paris.

Jika anda mengembara rancangan juga meneroka seluruh Perancis selepas Paris, anda dengan mudah boleh menyewa kereta, di kedua-dua Lapangan Terbang semua agen-agen sewa kereta utama mempunyai kaunter di Lapangan Terbang.

Dengan keretapi, Paris mempunyai banyak Stesen-stesen keretapi dan mempunyai sambungan yang baik ke seluruh Eropah, dari Gare du Nord keretapi laju tiba dan berlepas ke Belgium, Belanda, Jerman Barat dan United Kingdom.

Dari Gare De L´Est banyak Kereta Api kelajuan tinggi tiba dan berlepas ke Luxembourg, Belanda, Poland, Rusia dan Persekutuan Rusia.

Banyak syarikat-syarikat bas menawarkan laluan-laluan terus dari Paris, contohnya Eurolines tawaran dan laluan-laluan terus dari Sepanyol, Belgium, Belanda dan United Kingdom. Mengambil bas merupakan salah satu cara paling murah untuk perjalanan bagaimanapun perjalanan yang jauh lebih lama.

Mendapatkan sekitar Paris

Cara yang terbaik dan cara yang paling murah untuk mendapatkan sekitar Paris dengan berjalan kaki, juga Metro adalah sangat popular dan digunakan oleh ramai. Ia adalah mungkin untuk menyeberangi seluruh bandar dengan berjalan kaki dalam hanya beberapa jam, tetapi hanya jika anda tidak terganggu oleh pelbagai kedai-kedai dan kafe! Dengan meneroka Paris dengan berjalan kaki anda melihat bangunan-bangunan yang paling indah dan bersejarah dan monumen Paris mempunyai.

Paris mempunyai laluan metro 16, setiap 2-3 minit tiba dan berlepas Keretapi metro. Metro pertama pergi pada 5.30 pagi dan metro tarikh tiba di 5.01 pagi setiap hari.

Apa yang perlu lihat dan apa yang perlu dilakukan di Paris

Paris mempunyai reputasi sebagai bandar paling Romantik dan indah di dunia, kerana dengan Sungai seine dan banyak bangunan bersejarah dan kawasan membeli-belah. Salah satu kemestian yang perlu dilihat, Menara Eiffel, tidak ada monumen lain lebih melambangkan yang mengagumkan Gothic Cathedral salah satu rumah terbesar di Paris, Paris, Notre Dame Cathedral. Sacre Coeur, sebuah Gereja yang terletak di atas titik yang tertinggi di Paris, di sebalik Gereja adalah Montmarte square yang terkenal, di mana artis yang cuba untuk menjual lukisan mereka.

Paris juga mempunyai banyak Muzium dan Galeri, salah satu yang paling terkenal adalah The Muzium Louvre, rumah Mona Lisa dan banyak lukisan-lukisan lain yang terkenal.

Jika anda suka teater Paris adalah tempat yang mesti, Paris Opera menawarkan tuisyen berbeza banyak dari Ballet Caberet