Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Osterrike

Osterrike Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Osterrike .

Vårt sökverktyg för Osterrike jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Osterrike

Osterrike Biluthyrning & reseinformation

Österrike

Vackra, små, kustlösa landet av Österrike är en som gör en intressant destination för en semester.  Turister tenderar att komma hit av särskilda skäl eftersom de associerar landet med specifika saker.  Till exempel staden Salzburg är födelseplatsen för Mozart och inställningen för filmen "The Sound of Music", så turister kommer till staden för att ta turer kopplade med dessa saker.

Österrike har länge ansetts vara ett bra ställe att bo och arbeta.  Landet är relativt säker och ren och har bra infrastruktur.

Andra kommer till Österrike eftersom det är ett bra ställe för en skidsemester med många orter i Alperna.  Populära skidorter inkluderar Kitzbühel och St Anton, men under sommaren dessa områden av landet är lika populära bland turister som det finns möjligheter till vandring och njuta av solsken.

Landet är fylld med stora turistattraktioner som gamla Habsburg palatsen och några fantastiska museer.  Staden Wien har så många kulturella sevärdheter som du kan hitta du är bortskämda för val.  Kom ihåg att opera är populärt här – varför inte plocka upp en biljett och fånga en prestanda?

Ta sig runt Österrike är så lätt, tack vare bra kollektivtrafik och bra vägar.  Alla stora biluthyrare har försäljningsställen här och i alla de största städerna.  Österrike är mycket förtjust i sin tribut vägar så se till att du köper skivorna som kommer att ta dig igenom.  Dessa finns på många olika butiker inklusive kiosker och bensinstationer.  Föreskrifter måste du vara medveten om i Österrike omfatta körning med dina lampor på hela tiden och bärandet av bilbälte är obligatoriskt.  Kontrollera att du har en första hjälpen-kit ombord också.

Ordna biluthyrning om du är från EU bör inte vara ett problem eftersom ditt hem körkort räcker.   Det finns dock andra sätt att ta sig runt medan du är här.  Wien, har till exempel ett bra nätverk av metro tjänster, bussar och spårvagnar och du kan köpa biljetter i förväg.  Dock kan du unna dig själv och välja en häst och vagn, som finns i ett antal platser i Österrike inklusive Wien och Salzburg.  Resa från en del av landet till ett annat bör inte vara ett problem heller eftersom det inte är bra järnvägsförbindelser.  Restiden från Wien till platser som Innsbruck, Salzburg och Graz är ganska rimliga.