Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Muscat

Muscat Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Muscat. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMuscat, Oman i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Muscat.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Muscat Car Hire & Travel Information

Muscat je glavni Sultanat Oman i najvažniji i naseljeni grad Oman. Muškat je smješten između Arapskog mora i Western Hajar planine.

Kako doći do muškat

Zračna luka Muscat je muškat Zračna luka (MCT) također poznat kao Seeb međunarodne zračne luke. Aerodrom je udaljen 37 Km zapadno od Mutrah. Glavne zrakoplovne tvrtke poput KLM, Lufthansa, Emirates, Etihad Airways, British Airways letjeti svaki dan iz i muškat.

Oman je jedna nacionalna autobusna kompanija koja se zove Oman nacionalni prijevoznik, unutar države postoje dnevni autobusi iz muškat Buraimi, Nizwa i Salalah.

Muškat može doći automobilom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a vožnja traje oko 5 sati na granici Hatta/Al Ain.

Preporučljivo je za posjetitelje koji borave više od jednog dana u Muscat za iznajmljivanje automobila, jer to je ekonomičniji od korištenja taksija i daje više fleksibilnosti. Na aerodromu su mnoge međunarodne i domaće automobila najam agenata Budget, dolar, SIXT, Avis itd. U Oman međunarodna vozačka dozvola je potrebno osim vašeg doma vozačka dozvola.

Valuta

Je valuta u Oman Oman Rial, međunarodna kratica OMR. U zračnoj luci možete pronaći mnoge mjenjačnicama promijeniti novac. Bankomati su vrlo česte sada u Oman, posebno u blizini većine trgovačkih centara, veće hotele i benzinske postaje.

Klime

Muškat kao tropska klima, vrlo topla ljeta i općenito vlažnim vremenskim uvjetima tijekom cijele godine.

Što učiniti i što vidjeti u Muscat i okolica

Muškat i njegova okolica idealni su za Trekking, ronjenje, penjanje, deva utrke, jahanje, Jewerly Shopping.

U centru grada Muscat tamo možete pronaći najveći trgovački centar, u ovom trgovačkom centru možete pronaći mnogo međunarodna trgovina i dućana.

Muškat ima nekoliko muzeja možete posjetiti kao mamac Al Zubair, pomorstvo i ribarstvo centra, nacionalni muzej itd.