Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Muscat

Muscat Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Muscat. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Muscat, Oman og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Muscat.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Muscat Biludlejning & rejseoplysninger

Muscat er hovedstaden i Sultanatet Oman og er den vigtigste og befolkede by i Oman. Muscat ligger mellem det Arabiske Hav og Western Hajar-bjerge.

Hvordan man kommer til Muscat

Lufthavn i Muscat er Muscats internationale lufthavn (MCT) også kendt som Seeb internationale lufthavn. Lufthavnen er placeret 37 Km vest for Mutrah. Vigtigste luftfartsselskaber som KLM, Lufthansa, Emirates og Etihad Airways, British Airways flyver dagligt fra og til Muscat.

Oman har en national busselskab kaldet, Oman nationale Transport selskab, inden for Oman er der daglige busser fra Muscat Buraimi, Nizwa og Salalah.

Muscat kan være rækkevidde i bil fra de Forenede Arabiske Emirater, turen tager omkring 5 timer passage af grænsen i Hatta/Al Ain.

Det er anbefalelsesværdigt for besøgende der opholder sig længere end en dag i Muscat at leje en bil, da det er billigere end at bruge taxaer og giver dig mere fleksibilitet. I lufthavnen findes mange internationale og lokale bil udlejnings agenter som, Budget, Dollar, SIXT, Avis etc. I Oman er en international kørsel tillader kræves udover dit hjem, kørekort.

Valuta

Valutaen i Oman er Oman Rial, internationale forkortelsen OMR. I lufthavnen kan du finde mange Exchange kontorer til at ændre dine penge. ATM-maskiner er meget almindeligt nu i Oman, især i nærheden af de fleste indkøbscentre, større hoteller og tankstationer.

Klima

Muscat som et tropisk klima, meget varme somre og generelt fugtige vejr året rundt.

Hvad man skal gøre og hvad at se i Muscat og de omkringliggende

Muscat og dens omgivelser er perfekte til, Trekking, dykning, klatring, Camel væddeløb, ridning, Jewerly Shopping.

Der kan du finde det største indkøbscenter i Muscat City Center, i denne mall kan du finde en masse internationale og lokale butikker.

Muscat har også flere museer, kan du besøge som, Bait Al Zubair, havforskning og fiskeri Center, National Museum osv.