Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Muscat

Muscat Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Muscat. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Muscat, Oman och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Muscat.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Muscat Biluthyrning & reseinformation

Muscat är huvudstaden i sultanatet Oman och är det viktigaste och befolkade staden av Oman. Muscat är beläget mellan Persiska viken och Western Hajarbergen.

Hur man får till Muscat

Flygplatsen av Muscat är Muscats internationella flygplats (MCT) kallas även Seebs internationella flygplats. Flygplatsen är ligger 37 Km väster om Mutrah. Huvudsakliga flygbolag som KLM, Lufthansa, Emirates, Etihad Airways, British Airways flyger varje dag från och till Muscat.

Oman har en medborgare bussföretaget kallas, Oman nationella transportföretag, det finns dagliga bussar från Muscat till Buraimi, Nizwa och Salalah i Oman.

Muscat kan nå med bil från Förenade Arabemiraten, resan tar ca 5 timmar passerar gränsen i Hatta/Al Ain.

Det är rekommendabelt för besökare som vistas längre än en dag i Muscat att hyra en bil, eftersom detta är mer ekonomiskt än att använda taxibilar och ger dig mer flexibilitet. På flygplatsen finns det många internationella och lokala bil agenter som, Budget, Dollar, SIXT, Avis etc. I Oman krävs ett internationellt körtillstånd förutom ditt hem körkort.

Valuta

Valutan i Oman är Oman Rial, internationella förkortningen OMR. På flygplatsen kan du hitta många växlingskontor att ändra dina pengar. Bankomater är mycket vanligt nu i Oman, speciellt nära de flesta köpcentra, större hotell och bensinstationer.

Klimat

Muscat som ett tropiskt klimat, mycket varma somrar och allmänt fuktigt väder året runt.

Vad göra och vad du kan se i Muscat och omgivande

Muscat och dess omgivningar är perfekta för vandring, dykning, bergsklättring, kamel Racing, ridning, smycken Shopping.

I Muscat City Center där du kan hitta den största shopping mall, i denna mall kan du hitta en hel del internationella och lokala butiker.

Muscat har också flera museer kan du besöka som agn Al Zubair, havsforskning och fiske centrum, National Museum etc.