Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Muscat

Muscat Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Muscat. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Muscat, Oman ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Muscat.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Muscat. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Muscat, Oman ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Muscat Autonvuokraus & matkatiedot

Muscat on Omanin pääkaupunki ja on tärkein ja asuttu Oman kaupungin. Muscat sijaitsee Arabianmerelle ja Western Hajar-vuorille.

Miten päästä Muscat

Muscat lentokenttä on Muscat kansainvälinen lentokenttä (MCT), tunnetaan myös nimellä Seebin kansainväliseltä lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee sijaitsee 37 kilometriä Mutrah. Tärkein lentoyhtiö yritykset kuten Lufthansa, KLM, British Airways ja Emirates, Etihad Airways lentää joka päivä ja Muscat.

Oman on kansallisten linja yritys nimeltään Oman kuljetusalan yritys, tarjoamisen Omanissa päivittäin busseja päässä Muscatista Buraimi, Nizwa ja Salalah.

Muscat pääsee autolla United Arab Emirates, matka kestää noin 5 tuntia rajan Hatta/Al Ain.

On suositeltavaa vierailijoille, jotka oleskelevat päivää pidemmäksi Muscat vuokra-auton, koska se on edullista taksit ja joustavampi. Lentokentällä on monia kansainvälisiin ja paikallisiin autovuokraamoihin vuokraus aineet kuten talousarvion, Dollar, SIXT, Avis jne. Oman kansainvälinen ajokortti vaaditaan lisäksi kotiin ajokortti.

Valuutta

Oman valuutta on Oman Rial OMR kansainvälinen lyhenne. Lentokentällä löydät monet rahanvaihtopisteet vaihtaa rahaa. Automaatit ovat hyvin yleisiä nyt Omanissa, erityisesti lähellä useimmissa ostoskeskuksia, suuremmat Hotellit ja huoltoasemat.

Ilmasto

Muscat trooppinen ilmasto, hyvin kuumat kesät ja yleensä kostea sää ympäri vuoden.

Mitä tehdä ja mitä nähdä Muscat ja sen ympäristössä

Muscat ja sen ympäristö sopivat, Trekking, Scuba Diving, kalliokiipeilyä, Camel Racing, Ratsastus, Jewerly ostokset.

Muscatin keskusta sieltä löytyy suurin ostoskeskus, tämä ostoskeskus löydät paljon kansainvälisiä kauppoja ja paikallisia kauppoja.

Muscat on myös useita museoita, voit vierailla kuten Bait Al Kari, meritiede ja kalastuksen Centre, National Museum, jne.