Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Namibija

Namibija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Namibija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Namibija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Namibija

Namibija Izposoja & potovalne informacije

Namibija je dežela, ki je izjemno lepoto, iz raznoliko pokrajino za dobrodošlico ljudje.  Obstajajo velike puščave, neverjetno prostoživečih živali in čudovite obale.  Potovanje tukaj je ena, ki ne bo nikoli pozabil.

Obala v Namibiji je znan kot Skeleton Coast, deloma zato, ker si lahko ogledate ostanke starih ladij, rjavenje stran vzdolž obale.  Sliši se zelo prepoved, vendar je zelo lep pogled.  Država je tudi dom Himba ljudi, ki so bili veliko fotografiral zaradi svoje ljubezni izdelati pričeske in bogato okrašen nakita in del njihovega zemljišča razlitja v Etosha Narodni Park – zelo priljubljen med safari navdušence in eno kjer ste skoraj zagotovo videli veliko divjih živali.

Ni zelo velike populacije v Namibiji, tako obstajajo ne toliko mest in mest, kot bi lahko pričakovali.  Glavno mesto je Windhoek, ampak v velikosti le ustreza povprečni velikosti mesta, ki jih lahko vidite v veliki Britaniji.  Vendar pa ima živahno nočno scene, veliko arhitekture in odličnih restavracij.  Drugo mesto je Swakopmund, ki se nahaja na obali in je zelo simpatično mestece, s plaže obložene s palme in veliko lepe kolonialne stavbe.

Raziskovanje države je enostavno, saj Namibija je verjetno eden od najboljših cestnih omrežij v Afriki.  Vendar pa je glavni izziv za tiste, ki želijo najeti avto tukaj bo razdalja od kraja do kraja.  Če se odločite, da želite sami voziti, medtem ko ste tukaj morate poskrbite, da boste izpolnite z gorivom kadarkoli lahko, saj nikoli ne veš, kje bo naslednji bencinski črpalki.  Če se odpravljate ven v grm se prepričajte, da vaš najem avtomobila je 4 x 4.  Uporabite lahko vozniško dovoljenje, izdano v matični državi za do 90 dni.  Poskrbite, da uporabljate vaš varnostni pas ves čas in ne uporabljate vaš mobilni telefon, medtem ko vozite.

Dogovorite se lahko izposoja v Namibiji na letališču ali v prestolnici.  Včasih lahko poskrbi za najem kamp opremo, skupaj z avtomobila.  Če vam je ljubše za potovanje s taksijem, vedeti morate, da v Windhoeku so na splošno skupni taksiji, ki delujejo v način ste pričakovali z avtobusom do delovati.  Obstajajo trener storitve, ki se povezujejo na različnih mestih.