Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Namibija

Namibija Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Namibija.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Namibija usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Namibija

Namibija Car Hire & Travel Information

Namibija je zemlja koja ima ogromne ljepote, s raznolikim krajolicima na gostoljubive ljude.  Postoje ogromne pustinjama, iznenađujuće divljači i prekrasne obale.  Na put je onaj koji će se pamtiti.

Obale u Namibiji je poznat kao kostur obale, dijelom zato što mogu vidjeti ostaci starih brodova hrđa daleko duž obale.  To zvuči vrlo zabranjujući ali to je vrlo lijep prizor.  Zemlja je također dom Himba ljudi koji imaju puno snimljen zahvaljujući njihovu ljubav razraditi frizura i okićen nakitom i dio svog zemljišta izljeva u Nacionalni Park Etosha – veliki favorit među safari zanesenjak i jedan gdje su gotovo zajamčeno puno divljih životinja.

Ima vrlo velike populacije u Namibiji pa se nema što više mjesta i gradova kao što se može očekivati.  Glavni grad je Windhoek, ali u veličini samo odgovara prosječna veličina grada koje možete vidjeti u Velikoj Britaniji.  Međutim, ona ima živo noćni prizor, velike arhitekture i restorani.  Drugi grad je Bagani, koji se nalazi na obali i vrlo šarmantan gradić, s plaže nižu s palmama i mnogim prilično kolonijalne zgrade.

Istraživanje zemlje je lako kao Namibija je vjerojatno jedan od najboljih cestovnih mreža u Africi.  Međutim, glavni izazov za one koji žele iznajmiti automobil ovdje će biti udaljenost od mjesta do mjesta.  Ako odlučite da želite se voziti sami dok ste ovdje trebate osigurati da vas napuniti gorivo kad god možete jer nikad ne znaš gdje će biti sljedeća benzinska postaja.  Ako idete u grm bi trebao osigurati da vaš najam automobila je 4 x 4.  Koristite vozačka dozvola izdana u vašoj zemlji za 90 dana.  Provjerite da li koristite sigurnosni pojas cijelo vrijeme i ne koristite mobilni telefon dok vozite.

Može organizirati najam automobila u Namibija na aerodromu ili u glavnom gradu.  Ponekad može organizirati najam Kamp oprema uz auto.  Ako želite taksi imajte na umu da u mjestu Windhoek je općenito zajednički taksiji koji rade kako očekujete autobus za rad.  Trener linije koje povezuju različita mjesta su.