Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Namibija

Namibija Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Namibija.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Namibija će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Namibija

Namibija Рент а цар & Травел Информатион

Namibija je zemlja koja ima ogromnu tako lepa, raznovrsno pejzaži dočeka narodu.  Postoje ogromnim pustinjama, neverovatno divljine i predivnoj obali.  Putovanje ovde je onaj koji nikada neće biti zaboravljen.

Obala u Namibiji poznata je kao obala kostura, delimično zato što možete da vidite ostatke starih brodova da se rрa sve vreme na obalu.  To zvuči vrlo preteci, ali je jako lep prizor.  Zemlja je takođe dom Himba ljudi koji su mnogo njeno je zahvaljujući njihovu ljubav složene frizure i bogate nakit i deo njihove zemlje izlivanja u Etosha nacionalnog parka – veliki favorit među safari entuzijasta i jedan gde skoro ti je garantovano da vidim dosta divljine.

Ne postoji veoma velika populacija u Namibiji pa ne postoje što više gradova i gradova kao ti može očekivati.  Glavni grad je Windhoek, ali po veličini samo poklapa se sa jednom gradu prosečne veličine koje mogu u Velikoj Britaniji.  Međutim, ima živahna noć scenu, predivna arhitektura i sjajnih restorana.  Drugi grad je Swakopmund, koja se nalazi na obali i da je vrlo sarmantan grad, sa plažama obložena palme i mnoge prilično kolonijalne zgrade.

Istraživanje u zemlji je lako kao Namibija je verovatno jedan od najboljih Putna mreža u Africi.  Međutim, glavni izazov za one koji žele unajmiti auto ovde biće udaljenost od mesta do mesta.  Ako odlučite da želite da se odvezeš dok si ovde, moraćete da se uverim da ti napunim gorivo kad god možete i nikad se ne zna gde će biti sledeći benzinske pumpe.  Ako ti idu prema grmlju ti bi trebalo da proverite da iznajmljeni auto 4 x 4.  Možete koristiti vozaиka dozvola izdata u svojoj zemlji do 90 dana.  Uverite se da koristite svoj pojas u svakom trenutku, a ne koristite mobilni telefon dok vozite.

Možete rasporediti iznajmljivanje automobila u Namibiji na aerodromu ili u glavni grad.  Ponekad možete rasporediti unajmiti kamp opreme zajedno sa kolima.  Ako više volite da putujete taksijem, imajte na umu da je u Vindhoeku proglasila su generalno deljene taksije koji rade onako kako očekujete autobus sa radom.  Postoje trener usluge koje su povezane u raznim gradovima.