Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Namibia

Namibia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Namibia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Namibia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Namibia

Namibia Leiebil & reiseinformasjon

Namibia er et land som har stor skjønnhet, fra de varierte landskapene til de innbydende.  Det er store ørkener, fantastiske dyrelivet og vakre kystlinje.  En tur her er en som vil aldri bli glemt.

Kysten i Namibia kalles skjelett kysten, delvis fordi du kan se rester av gamle skip ruster bort langs kysten.  Det høres veldig frastøtende, men det er et veldig vakkert skue.  Landet er også hjemmet til Himba folk som har blitt mye fotografert takket være deres kjærlighet til forseggjorte frisyrer og utsmykkede smykker og en del av deres landområder utslippet i Etosha nasjonalpark-en stor favoritt blant safari entusiast og en hvor du er nesten garantert å se rikelig med dyreliv.

Det er ikke en stor befolkning i Namibia så det er ikke som mange byer og byer som du kan forvente.  Hovedstad, men i størrelse det bare passer en gjennomsnittlig størrelse byen du kan se i Storbritannia.  Imidlertid har det en livlig kveld scene, flott arkitektur og flotte restauranter.  Den andre byen er Swakopmund, som ligger på kysten og er en svært sjarmerende by, med strender flankert med palmetrær og mange ganske koloniale bygninger.

Det er lett å utforske landet som Namibia har sannsynligvis en av de beste veinettverkene i Afrika.  Men vil den største utfordringen for de som ønsker å leie en bil her være avstanden fra sted til sted.  Hvis du bestemmer deg for du vil kjøre selv mens du er her må sørge for at du fyller med drivstoff når du kan så du vet aldri hvor neste bensinstasjonen skal.  Hvis du er på vei ut i bushen bør du kontrollere at din leiebil er en 4 x 4.  Du kan bruke førerkort utstedt i hjemlandet for opptil 90 dager.  Kontroller at du bruker sikkerhetsbeltet hele tiden og du ikke bruker telefonen mens du kjører.

Du kan ordne leiebil i Namibia på flyplassen eller i hovedstaden.  Noen ganger kan du ordne å ansette campingutstyr sammen med bilen.  Hvis du foretrekker å reise med taxi du bør merke seg at i Windhoek er generelt delt drosjer som opererer på måten forventer du en buss til å operere.  Det er buss tjenester som kobler de forskjellige byene.