Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Namibia

Namibia Autonvuokraus

Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Namibia.

Vuokra-autohakumme maalle Namibia vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Namibia.

Vuokra-autohakumme maalle Namibia vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!

Suosittu autonvuokraus paikkakunnalla Namibia

Namibia Autonvuokraus & matkatiedot

Namibia on maa, jolla on valtava kauneuden, vaihtelevia maisemia ihmisten vastaanottamisessa.  On olemassa valtavia aavikoita, hämmästyttävä luonnon ja kaunista rannikkoa.  Matkaa tänne on yksi, joka ei koskaan unohdeta.

Namibian rannikon tunnetaan Skeleton Coast, osittain siksi, että näet edelleen vanhojen alusten ruostuvat pois pitkin rantaa.  Se kuulostaa hyvin kieltää, mutta se on hyvin kaunis näky.  Maa on myös koti Himba-ihmisiä, jotka on paljon valokuvattu ansiosta heidän rakkautensa kehittää Kampaukset ja koristeellinen korut ja osa mailla vuoto tulee Etoshan kansallispuisto – suurin suosikki safari harrastajat ja jossa ovat lähes varmasti nähdä paljon luontoa.

Ei ole hyvin suuresta kansasta Namibiassa, joten ei ole niin monissa kaupungeissa ja kaupungit kuin voit kuvitella.  Pääkaupunki on Windhoek, mutta kooltaan se vain vastaa keskimääräinen koko kaupunki, että saatat nähdä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.  Se kuitenkin vilkas yö kohtaus, suuri arkkitehtuuri ja erinomaisia ravintoloita.  Toinen kaupunki on Swakopmund, joka sijaitsee rannikolla ja on erittäin viehättävä kaupunki rannat vuorattu palmuja ja paljon melko siirtomaa rakennuksia.

Tutkimaan maata on helppoa, sillä Namibiassa on luultavasti paras tieverkkojen Afrikassa.  Suurin haaste niille, jotka haluavat vuokrata auto täällä on kuitenkin etäisyys paikasta toiseen.  Jos haluat ajaa itse, kun olet täällä sinun Varmista, että täytät kanssa polttoaineen aina kun voit, koska et koskaan tiedä, missä seuraava huoltoasema on.  Jos olet menossa ulos pensaikkoon varmistat, että vuokra-auto on 4 x 4.  Voit maata ajokortti 90 päivää.  Varmista, että käytät turvavyötä aina ja et käytä puhelimesi ajon aikana.

Voit järjestää autonvuokrauksen Namibian lentoasemalla tai pääkaupunki.  Voit joskus järjestää palkata retkeilyvälineet sekä auton.  Jos haluat matkustaa taksilla, Huomaa, että Windhoek ne ovat yleensä jaettu takseja, jotka toimivat tavalla voit odottaa linja toimimaan.  Tällä hetkellä linja-autopalveluja, jotka yhdistävät eri kaupungeissa.