Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Montenegro

Montenegro Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Montenegro.

Alat carian sewa kereta kami Montenegro akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Montenegro

Montenegro Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Ia tidak akan lama sebelum Montenegro menjadi destinasi pelancongan arus perdana.  Ia telah menjadi sebuah negara yang bebas selama 10 tahun sekarang dan industri pelancongan hanya membangun.

Pejalan kaki dan penunggang Gunung cinta Montenegro kerana kawasan pergunungan, di prairies dan kampung-kampung tradisi.  Walau bagaimanapun, kebanyakan orang datang ke sini kerana di persisiran pantai.  Ia bermula lebih daripada 180 batu jadi terdapat banyak pantai-pantai, berseorangan di Teluk-Teluk kecil, Memancing kampung-kampung dan air biru yang jelas.  Jika anda ingin satu destinasi pantai untuk percutian anda seterusnya cuba bandar-bandar seperti Budva atau Kotor.  Sebahagian daripada bangunan-bangunan di sini kini kembali ke zaman pertengahan, tetapi terdapat lebih banyak kepada mereka daripada sejarah.  Menikmati makan malam makanan laut yang segar di salah satu daripada banyak restoran.  Hotel tidak paling mewah tetapi anda akan pasti selamat datang dan anda boleh menikmati sebelah tradisional kehidupan di sini.

Di sesetengah tempat terdapat pusat peranginan marina mewah dan perkembangan termasuk Spa, kafe, Kedai-kedai dan restoran.  Beberapa kapal layar mega di dunia melawat negara dan moor di tempat-tempat seperti Porto Montenegro.

Terdapat lima Taman Negara di Montenegro dan anda boleh cuba untuk melihat beberapa menjejak hidupan liar di sini.  Serigala, lynx dan beruang boleh semua ditemui hidup liar di tempat-tempat seperti Taman Negara Durmitor.  Orang-orang yang suka cuti adventure boleh menghabiskan masa berakit ke bawah Tara Sungai atau mendaki di pergunungan.

Jika anda ingin menerokai Montenegro maka ia adalah mudah.  Terdapat rangkaian jalan raya yang agak sopan yang menghubungkan bandar-bandar utama tetapi jalan luar bandar kerap berada dalam keadaan cukup lemah.  Terdapat tiada lebuh raya tetapi terdapat tol di beberapa jalan-jalan.   Semasa musim sejuk, anda perlu mempunyai salji rantai untuk kereta anda untuk Keselamatan dan anda perlu mengambil kereta kerana ramai pemandu yang tidak membayar perhatian kepada peraturan jalan.

Anda boleh mengaturkan untuk Penyewaan Kereta di Montenegro dari sebuah syarikat tempatan atau sebuah firma antarabangsa.  Beberapa syarikat akan membolehkan Penyewaan Kereta daripada umur 18 tahun walaupun kebanyakan zaman ialah 21.  Anda akan perlu untuk lesen memandu antarabangsa dan anda perlu pastikan bahawa anda memandu di polisi insurans yang sah dalam negara.   Penyewaan Kereta ada selalunya lebih baik daripada bergantung kepada pengangkutan awam seperti bas seperti ini seolah-olah tidak lari ke jadual waktu yang sepatutnya.  Teksi menawarkan cara yang cepat dan cekap untuk mendapatkan juga.