Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Montenegro

Montenegro Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Montenegro.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Montenegro sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Montenegro

Montenegro Leiebil & reiseinformasjon

Det vil ikke være lenge før Montenegro blir mainstream turistmål.  Det er et selvstendig land i 10 år nå og reiselivsnæringen å utvikle bare.

Fotturister og terrengsyklister elsker Montenegro grunn av fjellområdene, præriene og tradisjonelle landsbyer.  Men kommer fleste hit på grunn av kysten.  Det strekker seg mer enn 180 miles så det er mange strender, bortgjemte bukter fiskevær og klare blå vannet.  Hvis du vil prøve et coastal mål for din neste ferie så byer som Budva eller Kotor.  Noen av husene dateres tilbake til middelalderen, men det er mer til dem enn historien.  Nyte fersk sjømat middag på en av de mange restaurantene.  Hotellene er ikke det mest luksuriøse, men du er sikker på en varm velkomst og du kan nyte den tradisjonelle siden av livet her.

I noen områder er det luksuriøse marina feriesteder og utvikling omfatter boblebad, kafeer, butikker og restauranter.  Noen av verdens mega yachter besøke landet og moor i steder som Porto Montenegro.

Du kan prøve å se noen lokale dyreliv her det er fem nasjonalparker i Montenegro.  Ulv, gaupe og Bjørn kan alle bli funnet bor vill på steder som Durmitor nasjonalpark.  De som liker opplevelsesferier kan tilbringe tid rafting ned elven Tara eller klatre i fjellene.

Hvis du vil utforske Montenegro er det enkelt.  Det er en ganske anstendig veinett som forbinder de største byene, men landlige veier er ofte i ganske dårlig forfatning.  Det er ingen motorveier, men det er bompenger på noen av veiene.   Om vinteren må du ha snø kjeder til bilen for sikkerhet og du må ta bilen fordi mange drivere ikke bry reglene av veien.

Du kan ordne å leie en bil i Montenegro fra et lokalt selskap eller et internasjonalt firma.  Noen selskaper vil tillate Bilutleie fra 18 år selv for de fleste år er 21.  Du må ha en internasjonal førerkort og du må sørge for at du kjører på en forsikring som gjelder lokalt.   Leiebil er ofte bedre enn stole på offentlig transport som busser som dette ikke synes å kjøre til en riktig timeplan.  Drosjer tilbyr en rask og effektiv måte å komme også.