Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Montenegro

Montenegro Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Montenegro .

Vårt sökverktyg för Montenegro jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Montenegro

Montenegro Biluthyrning & reseinformation

Det kommer inte dröja länge innan Montenegro blir mainstream turistmål.  Det har varit ett självständigt land i 10 år nu och turistnäringen utvecklas bara.

Vandrare och mountainbikecyklister älskar Montenegro på grund av de bergiga regionerna, prärier och traditionella byar.  Men kommer de flesta människor hit på grund av kusten.  Det sträcker sig mer än 180 mil så det finns gott om stränder, avskilda vikar, fiske byar och klart blått vatten.  Om du vill prova en kustnära destination för din nästa semester då städer som Budva och Kotor.  Några av byggnaderna här går tillbaka till medeltiden, men det finns mer för dem än historia.  Njut av en färsk fisk och skaldjur middag på en av de många restaurangerna.  Hotellen är inte den mest lyxiga men du är säker på ett varmt välkomnande och du kan njuta av den traditionella sidan av livet här.

I vissa områden det finns lyxiga marina resorts och utveckling omfattar Spa, caféer, butiker och restauranger.  Några av världens mega yachts besöka landet och förtöja på platser som Porto Montenegro.

Det finns fem nationalparker i Montenegro och du kan prova att upptäcka några av de lokala djurlivet här.  Vargar, lodjur och Björn kan alla hittas lever vild i platser som Durmitor National Park.  De som gillar äventyr semester kan tillbringa tid forsränning ner floden Tara eller klättra i bergen.

Om du vill utforska Montenegro är det lätt.  Det finns ett ganska bra vägnät som förbinder de viktigaste städerna men landsvägar är ofta i ganska dåligt skick.  Det finns inga motorvägar men det finns vägtullar på några av vägarna.   Under vintern måste du ha snö kedjor för din bil för säkerhet och du måste ta bilen eftersom en hel del drivrutiner inte bry sig till trafikreglerna.

Du kan ordna hyrbil i Montenegro från ett lokalt företag eller en internationell revisionsbyrå.  Vissa företag kan hyra bil från 18 års ålder även om de flesta åldern är 21.  Du måste ha ett internationellt körkort och du måste se till att du kör på en försäkring som gäller lokalt.   Biluthyrning är ofta bättre än att förlita sig på kollektivtrafik som bussar som dessa inte verkar köra en ordentlig tidsplan.  Taxi erbjuder ett snabbt och effektivt sätt att komma runt också.