Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Mexiko

Mexiko Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Mexiko .

Vårt sökverktyg för Mexiko jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Mexiko

Mexiko Biluthyrning & reseinformation

Mexico

Mexico är ett stort land som erbjuder en fascinerande kultur, vackra landskap och välkomnande folk.  Den har en fascinerande historia, tack vare de pre-colombianska civilisationer att skapade pyramider och andra strukturer och den starka påverkan av spanjoren som kan ses överallt du går.

Huvudstaden är Mexico City, en enorm stad som är perfekt för dem som gillar att leva livet i snabbt mark.  Staden är fylld med sevärdheter inklusive förstklassiga museer, fantastiska restauranger, livliga nattklubbar och livliga marknader.   En annan populär stad är San Cristobal de las Casas, som är omgiven av små byar som är hem för den inhemska befolkningen.  Landet har en kombination av religioner och under hela året firas detta av en mängd olika festivaler.

Det är också en idealisk destination för de som letar efter en äventyrssemester.  Du kan spendera tid valskådning eller reef dykning eller huvudet in i djungeln för en liten trekking.  Veracruz är den perfekta destinationen om du vill gå canyoning eller om du föredrar drakflygning prova Hidalgo.  Andra alternativ inkluderar klättring vulkaner, river rafting och grottforskning, av vilka många kan bokas före din resa.

Vart du än går i Mexiko se till att du tar dig tid att njuta av några av rätter.  Tacos och burritos är tillgängliga över hela landet och är bra när njöt med ett lokalt bryggt öl eller annan dryck.

Ta sig runt Mexiko är inte så lätt som man kan tro.  Du kan hyra bil i Mexico och du kan ofta få en bra affär.  Dock måste du komma ihåg att det inte är alla lekande lätt.  Motorstopp är inte så pålitlig här, särskilt om du använder en lokal bil hyra fast.  Om du kör på natten ska du kontrollera att du hålla dörrarna och Fönstren stängd och låst, särskilt när du behöver stanna vid trafikljusen.  Du måste också vara medvetna om att det finns begränsningar på plats i Mexico City på körning som är utformade för att minska föroreningar.  Försäkring inte ingår så dubbel kolla att du har det i alla bil hyra avtal i Mexiko.

Dock om du inte föredrar att köra själv måste du överväga kollektivtrafik.  Det finns bussar som ansluter alla de största städerna och städer och kostnader för biljetter är ganska rimligt.