Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Mexico

Mexico Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Mexico.

Alat carian sewa kereta kami Mexico akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Mexico

Mexico Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Sepanyol merupakan sebuah negara yang besar yang menawarkan budaya menarik, landskap yang indah dan mengalu-alukan orang.  Ia mempunyai sejarah yang menarik, terima kasih kepada tamadun pra Colombia yang bahawa piramid dicipta dan lain-lain struktur dan pengaruh kuat Sepanyol yang dapat dilihat di mana-mana anda pergi.

Ibu kota adalah bandar raya Mexico, sebuah bandar raya besar yang sangat sesuai bagi mereka yang suka hidup di muka bumi cepat.  Bandar ini dipenuhi dengan keseronokan yang termasuk Muzium atas kelas, Restoran, kelab malam yang meriah dan sibuk pasaran yang menakjubkan.   Bandar popular lain adalah San Cristobal de las Casas, yang dikelilingi oleh perkampungan-perkampungan kecil yang menempatkan di kalangan rakyat.  Negara ini mempunyai gabungan kepercayaan dan sepanjang tahun ini diraikan oleh pelbagai perayaan.

Ia juga merupakan destinasi yang ideal untuk mereka yang mencari percutian pengembaraan.  Anda boleh menghabiskan masa ikan Paus atau karang Menyelam, atau Ketua dalam hutan untuk trekking sedikit.  Veracruz merupakan destinasi yang paling sesuai jika anda ingin pergi ke canyoning atau jika anda lebih suka hang-gliding cuba Hidalgo.  Pilihan lain termasuk mendaki gunung berapi, Sungai berakit dan menerokai gua, ramai yang boleh ditempah terlebih dahulu sebelum perjalanan anda.

Di mana sahaja anda pergi di Mexico Sila pastikan anda mengambil masa untuk menikmati beberapa masakan.  Tacos dan burritos disediakan di seluruh negara dan hebat apabila menikmati dengan bir tempatan dikisar atau minuman lain.

Ke sana sini Mexico adalah tidak semudah yang anda fikirkan.  Anda boleh menyewa kereta di Mexico dan anda boleh sering mendapat satu tawaran yang baik.  Walau bagaimanapun, anda perlu ingat bahawa ia bukanlah semua biasa belayar.  Pecahan Perkhidmatan juga tidak boleh dipercayai bahawa di sini, terutamanya jika anda menggunakan firma Penyewaan Kereta tempatan.  Jika anda memandu pada waktu malam, anda harus memastikan bahawa anda Pastikan pintu dan tingkap-tingkap ditutup dan dikunci, terutamanya apabila anda perlu berhenti di lampu trafik.  Anda juga perlu sedar bahawa terdapat sekatan di dalam bandar raya Mexico pemanduan yang direka untuk mengurangkan pencemaran.  Insurans tidak termasuk dalam Perjanjian Penyewaan Kereta semua di Mexico double check bahawa anda memilikinya.

Walau bagaimanapun, jika anda memilih untuk tidak memandu diri anda maka anda perlu untuk mempertimbangkan pengangkutan awam.  Terdapat jurulatih dan bas-bas yang menghubungkan semua bandar-bandar utama dan bandar-bandar dan kos Tiket adalah agak munasabah.