Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Mexico

Mexico Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Mexico.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Mexico sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Mexico

Mexico Leiebil & reiseinformasjon

Mexico er et stort land som tilbyr en fascinerende kultur, vakre landskap og imøtekommende folk.  Den har en fascinerende historie, takket være de pre colombiansk sivilisasjoner at opprettet pyramidene og andre strukturer og sterk påvirkning fra den spanske som kan sees overalt du går.

Hovedstaden er Mexico City, en stor by som er perfekt for de som liker å leve livet i rask.  Byen er fylt med severdigheter som førsteklasses museer, fantastiske restauranter, livlige nattklubber og travle markeder.   En annen populær byen er San Cristobal de las Casas, som er omgitt av små landsbyer som er hjem til urfolk.  Landet har en kombinasjon av trosretninger og året blir disse feiret av en rekke festivaler.

Det er også det ideelle reisemålet for de som er på utkikk etter et eventyr ferie.  Du kan tilbringe tid hvalsafari eller rev dykking eller hodet inn i jungelen for litt fotturer.  Veracruz er det perfekte stedet hvis du vil gå juving eller hvis du foretrekker hanggliding Prøv Hidalgo.  Andre alternativer omfatter klatring vulkaner, elv rafting og grotting, hvorav mange kan bestilles i forkant av turen.

Uansett hvor du går i Mexico pass på å ta deg tid til å nyte noen av mat.  Tacos og burritos er tilgjengelig over hele landet og er stor når hatt med en lokalt brygget øl eller annen drikke.

Komme rundt Mexico er ikke så lett som du kanskje tror.  Du kan leie en bil i Mexico, og du kan ofte få en god avtale.  Men må du huske at det ikke er nødvendigvis grei skuring.  Fordeling tjenester er ikke så pålitelige her, spesielt hvis du bruker en lokal bil-utleie firma.  Hvis du kjører om natten må du kontrollere at du Hold dører og vinduer lukket og låst, spesielt når du må stoppe ved trafikklysene.  Du må også være klar over at det er restriksjoner på plass i Mexico City på kjøring som er utformet for å redusere forurensning.  Forsikring ikke er inkludert i alle bilutleie avtaler i Mexico så dobbel sjekk at du har den.

Men hvis du ikke vil kjøre selv må vurdere offentlig transport.  Det er trenere og busser som tar alle de største byene byer og kostnaden for billetter er ganske rimelig.