Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Meksiko

Meksiko Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Meksiko.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Meksiko usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Meksiko

Meksiko Car Hire & Travel Information

Meksiko je velika zemlja koja nudi fascinantan kultura, Prekrasni krajolici i gostoljubivi ljudi.  To je fascinantna povijest, zahvaljujući predkolumbijske civilizacije stvorio piramide i druge građevine i snažnim utjecajem Španjolski koji se mogu vidjeti svugdje idete.

Glavni grad je Meksiko, veliki grad koji je savršen za one koji vole živjeti u brzo zemljišta.  Grad je prepun zanimljivosti uključujući vrhunski muzeja, iznenađujuće restorani, živo noćni klubovi i dahom tržišta.   Još jedan popularni gradski je San Cristobal de las Casas, koji je okružen malim selima koja su se autohtoni narod.  Zemlja ima kombinacija vjere i tijekom cijele godine te su slavili po raznim festivalima.

To je također idealno odredište za one koji su u potrazi za odmor avantura.  Mogao provesti vrijeme promatranje kitova ili greben ronilački ili glave u džungli za malo trekking.  Veracruz je savršeno odredište ako želite canyoningu i ako vam je draže jučerašnji pokušajte Hidalgo.  Ostale opcije uključuju penjanje vulkana, Rijeka rafting i speleologija, od kojih mnogi mogu rezervirati prije putovanja.

Gdje god se nalazili u Meksiku provjerite da li uzeti vremena za uživanje neke kuhinje.  Tacos i burritos su dostupni u cijeloj zemlji i velika kada uživali uz lokalno pivo pivo ili neko drugo piće.

Kao što je Meksiko nije tako lako kao što misliš.  Možete iznajmiti auto u Meksiku i često možete dobiti dobar posao.  Međutim, morate se sjetiti da to nije sve ravan jedrenja.  Slom usluge nisu toliko pouzdane, posebno ako koristite automobila najam tvrtki.  Ako se vozite po noći te bi trebao osigurati te držati vrata i prozore zatvoren i zaključan, pogotovo kad trebate stati na semaforu.  Također morate biti svjesni da su ograničenja u Meksiko na vožnju namijenjene smanjiti zagađenje.  Osiguranje nije uključeno u sve automobila najam ugovore u Meksiku dvostruko provjerite da li su to.

Međutim, ako ne želite voziti sami onda morate uzeti u obzir javni prijevoz.  Treneri i autobusi koji povezuju glavne gradove i gradove i Cijena ulaznice je prilično razumno.