Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Meksiko

Meksiko Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Meksiko.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Meksiko će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Meksiko

Meksiko Рент а цар & Травел Информатион

Meksiko je velika zemlja koja nudi fascinantan kultura, divne pejzaže i Pozdravljajući ljude.  Ima fascinantan istoriju, zahvaljujući pre-kolumbijski civilizacija kreirane piramide i druge strukture i snažnim uticajem španski se ne vide svuda ti idi.

Glavni grad je Meksiko Siti, veliki grad koji je savršen za one koji vole živjeti život u zemlji brzo.  Grad je pun interesantnih podataka uključujući vrhunska klasa muzeje, neverovatno restorani, živahna noćnih klubova i dinamična tržišta.   Drugi popularni grad je San Kristobal de las Casas, koji je okružen malim selima koja su dom s domorocima.  Zemlja ima kombinaciju vera i tokom cele godine ove su slavili po raznim festivalima.

Takođe je idealna je destinacija za one koji traže odmor u avanturu.  Mogao da provede sa gledanjem kitova vremena ili greben Ronilački ili glave u džunglu za malo da se planinari.  Verakruz je savršeno odredište ako želite da odem canyoning ili ako više volite letenju pokušajte Hidalgo.  Ostale opcije uključuju penjanje vulkana, river rafting i razvale, od kojih mnogi mogu biti rezervisani ispred tvoje putovanje.

Gde god da odem u Meksiku pobrini vremena uživati neke od kuhinje.  Takose i buritosi su dostupni po celoj zemlji i sjajno kad uzivala sa pivom lokalno mlevena ili drugih pića.

Okolo Meksiko nije tako lako kao što misliš.  Mogu da zaposlim auto u Meksiku, i često se može mnogo.  Međutim, potrebno je da zapamtite da to nije jednostavno jedriti.  Slom usluge nisu toliko pouzdane, naročito ako koristite lokalni auto iznajmljivanje firmi.  Ako vozite noću, pobrini se drži vrata i prozore zatvorene i zaključan, naročito kada treba da zaustavim na semaforu.  Takođe treba da Imajte na umu da ne postoje ograničenja na mestu u Mexico Cityu voziti koji su dizajnirani da smanji zagađenje.  Osiguranje duplo da proverite da li ste to nije uključena u sve sporazume iznajmljeni auto u Meksiku.

Međutim, ako radije ne biste odvezeš onda potrebno je da razmotrite javnog prevoza.  Postoje treneri i autobusi koji povezuju sve glavne gradove i gradove i troška karte je sasvim razumno.