Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Mehika

Mehika Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Mehika .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Mehika bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Mehika

Mehika Izposoja & potovalne informacije

Mehika je velika država, ki ponuja fascinantno kultura, čudovite pokrajine in ljudem.  To je fascinantno zgodovino, hvala vnaprej Kolumbijski civilizacij, da ustvarjeni piramide in drugih struktur in močnega vpliva španski, ki ga lahko vidite povsod greš.

Glavno mesto je Mexico City, veliko mesto, ki je kot nalašč za tiste, ki želite živeti v hitro zemljišča.  Mesto je polna zanimivosti, vključno vrhunski muzejev, neverjetno restavracije, živahno nočnih klubih in Dahom trgih.   Druga priljubljena mesta je San Cristobal de las Casas, ki obdajajo majhne vasi, ki so doma z avtohtono prebivalstvo.  Država je kombinacija vere in skozi vse leto to so praznovali v različnih festivalov.

To je tudi idealna destinacija za tiste, ki iščejo avanture počitnice.  Lahko preživijo čas kitov ali grebenov, potapljanje, ali glavo v džunglo za malo treking.  Veracruz je idealno destinacijo, če želite iti soteskanje ali če vam je ljubše hang-gliding poskusite Hidalgo.  Druge možnosti vključujejo plezanje vulkanov, river rafting in jamarstvo, med katerimi lahko rezervirate pred potovanjem.

Kamorkoli greste v Mehiki poskrbite, da ste vzeli čas, da uživajo nekaj jedi.  Tacos in burritos so na voljo po vsej državi in so super, če uživajo s lokalno pivo pivo ali druge pijače.

Dobili po Mehiki, ni tako enostavno, kot si morda mislite.  Lahko najem avtomobila v Mehiki in pogosto lahko dobite dober posel.  Vendar pa morate vedeti, da ni vse le jadranje.  Razčlenitev services se ne da zanesljivo tukaj, še posebej, če uporabljate lokalne car najem podjetja.  Če vozite ponoči, vi should izdelovanje varen vi vztrajati vrata in okna zaprta in zaklenjena, še posebej, ko morate ustaviti na semaforju.  Prav tako morate zavedati, da obstaja omejitev, v mestu v Mexico Cityju na vožnjo, ki so namenjeni za zmanjšanje onesnaževanja.  Zavarovanje ni vključena tako dvojno preverite, da ste ga v vseh sporazumih za najem avtomobila v Mehiki.

Vendar, če raje ne vozite sami potem morate upoštevati javni prevoz.  Obstajajo trenerji in avtobusi, ki povezujejo vsa glavna mesta in mesta in stroške vozovnice je precej razumno.