Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Mauritius

Mauritius Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Mauritius.

Alat carian sewa kereta kami Mauritius akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Mauritius

Mauritius Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pulau Mauritius adalah campuran untuk menarik pengaruh dan budaya yang berbeza.  Ini adalah destinasi percutian yang akan mengagumkan malah paling berpengalaman pengembara, terutamanya orang-orang yang suka dengan aktiviti luar yang besar kerana terdapat banyak peluang untuk pergi Kembara Berjalan Kaki, Menyelam dan mendaki gunung.

Tiada keterangan Mauritius pernah harus meninggalkan pantai-mereka pasti bertaraf dunia.  Mereka boleh ditemui di semua sekitar Pulau itu dan setiap satu adalah gambar yang sempurna.  Terumbu karang yang ketiga terbesar di dunia boleh ditemui di sekitar Pulau itu dan beratus-ratus orang datang ke sini setiap tahun hanya untuk Menyelam itu.  Di sepanjang Pantai Timur negara terdapat beberapa perkampungan nelayan yang tenang di mana anda dengan jelas dapat melihat warisan British dan Perancis yang bercampur negara.

Jika anda mahu mempunyai kombinasi pantai dan hiburan malam kemudian bahagian utara pulau tersebut adalah di mana anda perlu pergi.  Ibu negara Pulau itu, Port Louis, boleh dijumpai di Barat dan anda boleh menjaga diri anda sibuk menjelajah Kedai-kedai dan menikmati hidangan yang besar atau dua dalam satu restoran.  Terdapat sebuah pasar yang tarikh kembali ke zaman penjajah itu adalah tempat yang sempurna untuk mencari tawar-menawar atau dua.  Juga di bahagian barat negara anda boleh mencari di distilleries rum atau pergi safari ikan lumba-lumba, tetapi ramai yang datang ke rantau ini untuk mendaki gunung Le Morne.  Hamba pelarian digunakan untuk menyembunyikan di sini, tetapi ianya lebih UNESCO yang disenaraikan.

Jika anda bergerak lagi pedalaman anda akan menemui hutan tebal yang terletaknya jarang flora dan fauna dan ia sememangnya bernilai sehari atau dua bersiar-siar di sini.

Menerokai pulau ini bukanlah sukar dengan jalan utama yang bergerak dari utara ke selatan.  Jalan-jalan lain yang tidak dalam keadaan yang sangat buruk walaupun ada yang amat sempit.  Jika anda ingin memandu sendiri mengelilingi pulau ini kemudian Penyewaan Kereta adalah jawapannya.  Terdapat syarikat-syarikat tempatan dan antarabangsa yang diwakili di Pulau ini.

Penyewaan Kereta di Mauritius juga adalah idea yang baik jika anda ingin memilih penginapan yang yang terpencil.  Ramai pengunjung ke Pulau itu memilih untuk penginapan layan-diri kerana terdapat pasaraya berkualiti dan pasaran di mana anda boleh membeli hasil tempatan.   Kotej-kotej buluh di Bukit-bukau di rizab memburu Domaine du Chasseur itu adalah unik dan akan membantu untuk memastikan bahawa anda mempunyai percutian untuk diingati.