Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Mauritius

Mauritius Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Mauritius.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Mauritius sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Mauritius

Mauritius Leiebil & reiseinformasjon

Hovedøya Mauritius er en spennende blanding av forskjellige kulturer og påvirkninger.  Dette er en feriedestinasjon som vil imponere selv den mest erfarne reisende, spesielt de som elsker den store utendørs som det er mange muligheter til å gå fotturer, dykking og fjellklatring.

Ingen beskrivelse av Mauritius bør aldri la ut strendene-de er absolutt verdensklasse.  De kan finnes over hele øya, og hver er bildet perfekt.  Tredje største korallrevet i verden kan finnes rundt øya og hundrevis av mennesker kommer hit hvert år for dykking.  Langs østkysten av landet er en rekke rolig fiskelandsbyer hvor du kan tydelig se de blandet britiske og franske arv av landet.

Hvis du vil ha en kombinasjon av strendene og nattelivet så den nordlige delen av øya er hvor du skal gå.  Hovedstaden på øya Port Louis, kan finnes i vest, og du kan holde deg opptatt å utforske butikkene og nyte et godt måltid eller to i en av restaurantene.  Det er et marked som dateres tilbake til kolonitiden som er det perfekte stedet å finne en handel eller to.  Også vest i landet du kan finne rum destilleriene eller gå på en delfin-safari, men mange kommer til regionen for å klatre Le Morne fjell.  Rømte slaver brukes til å skjule her, men det er nå UNESCO oppført.

Hvis du flytter videre innover vil du finne tett skog som er hjem til sjeldne flora og fauna, og det er definitivt verdt en dag eller to å utforske her.

Utforsking av øya er ikke så vanskelig med en større vei som går fra nord til Sør.  Andre veier er ikke i svært dårlig forfatning selv om noen er veldig smal.  Hvis du vil kjøre deg rundt øya så er leiebil svaret.  Det finnes både lokale og internasjonale selskaper representert på øya.

Bilutleie på Mauritius er også en god idé hvis du vil velge innkvartering utenfor allfarvei.  Mange besøkende til øya velge selvbetjent overnatting fordi det er god kvalitet supermarkeder og markeder hvor du kan kjøpe lokalprodukter.   Bambus hyttene i åsene i Domaine du Chasseur jakt reservatet er unike og vil bidra til å sikre at du har en ferie å huske.