Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Mauritius

Mauritius Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Mauritius .

Vårt sökverktyg för Mauritius jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Mauritius

Mauritius Biluthyrning & reseinformation

Ön Mauritius är en spännande blandning av olika kulturer och influenser.  Detta är ett resmål som kommer wow även mest rutinerade resenärer, särskilt för dem som älskar naturen som det finns gott om möjligheter att gå vandring, dykning och bergsklättring.

Ingen beskrivning av Mauritius bör någonsin lämna ut stränderna – de är definitivt världsklass.  De finns runt hela ön och var och en är bilden perfekt.  Tredje största korallrevet i världen kan hittas runt ön och hundratals människor kommer hit varje år bara för dykning.  Längs den östra kusten av landet finns ett antal lugna fiskebyar där du tydligt kan se det blandade brittiska och franska arvet i landet.

Om du vill ha en kombination av stränderna och nöjeslivet då den norra delen av ön är där du ska gå.  Huvudstaden av ön, Port Louis, kan hittas i väst och du kan hålla dig upptagen att utforska butikerna och njuta av en stor måltid eller två i en av restaurangerna.  Det finns en marknad som går tillbaka till kolonialtiden som är den perfekta platsen att hitta ett fynd eller två.  Också i västern av landet kan du hitta Rom destilleri eller gå på en delfin safari, men många kommer till regionen för att klättra Le Morne berg.  Förrymda slavar används för att dölja här, men nu är det UNESCO som anges.

Om du flyttar vidare inåt landet hittar du täta skogar som är hem för sällsynta växter och djur och det är definitivt värt en dag eller två att utforska här.

Utforska ön är inte så svårt med en större väg som går från norr till söder.  Andra vägar är i mycket dåligt skick även om vissa är mycket smal.  Om du vill köra själv runt ön sedan är biluthyrning svaret.  Det finns både lokala och internationella företag representerade på ön.

Biluthyrning på Mauritius är också en bra idé om du vill välja boende som är utanför allfartsvägarna.  Många besökare till ön välja självhushåll Boende eftersom det finns bra kvalitet stormarknader och marknader där du kan köpa lokala produkter.   De bambu stugorna i bergen i Domaine du Chasseur jaktmarker är unika och kommer att bidra till att säkerställa att du har en semester att minnas.