Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Mauricius

Mauricius Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Mauricius .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Mauricius bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Mauricius

Mauricius Izposoja & potovalne informacije

Mauritius

Otok Mauritius je razburljivo mešanico različnih kultur in vplivov.  To je turistična destinacija, ki bo wow celo najbolj začinjeno potnik, zlasti tiste, ki radi veliko na prostem, kot obstaja veliko možnosti, da gredo, pohodništvo, potapljanje, planinarjenje.

Ni opis Mauritiusa naj kdaj izpustiti plaže-so definitivno svetovnega razreda.  Jih lahko najdemo po vsem otoku in vsak je slika popolna.  Tretji največji koralni greben na svetu je mogoče najti okoli otoka in na stotine ljudi prišli sem vsako leto samo za potapljanje.  Vzdolž vzhodne obale države obstajajo številne mirno ribiško vasi, kjer si lahko jasno videli mešani britanske in francoske dediščine v državi.

Če želite kombinacijo plaže in nočno življenje nato severni del otoka je, kam morate iti.  Glavno mesto otoka, Port Louis, je mogoče najti na zahodu in lahko vodijo sami zaposlen raziskovanje trgovin in uživajo velik obrok ali dva v eni od restavracij.  Obstaja trg ki sega nazaj v kolonialnih časih, ki je idealno mesto za kupčijo ali dva.  Tudi na zahodu države lahko najdete rum destilarne ali pojdite na safari delfinov, vendar mnogi pridejo v regiji splezati goro Le Morne.  Ubežnik rob rabil skrivati tukaj, vendar je zdaj na seznamu UNESCO.

Če premaknete nadaljnje celinskih boste našli gosti gozdovi, ki so dom za redke flore in favne in to je vsekakor vredno dan ali dva, ki raziskuje tukaj.

Raziskati otok ni težko z glavne ceste, ki teče od severa proti jugu.  Druge ceste niso v zelo slabem stanju, čeprav so nekateri zelo ozek.  Če želite sami voziti okoli otoka je najem avtomobila odgovor.  Obstajajo lokalne in mednarodne dru b, zastopanimi na otoku.

Izposoja na Mauritius je tudi dobra ideja, če želite izbrati nastanitve, ki je izven utrjenih poti.  Številne obiskovalce na otok odločijo za self-gostinske nastanitve, ker so dobre kakovosti supermarketi in trgov, kjer lahko kupite lokalnih proizvodov.   Bambusa vikend v hribih, Domaine du Chasseur lov rezerve so edinstveni in bo pomagal zagotoviti, da imate počitnice zapomniti.