Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Mauricijus

Mauricijus Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Mauricijus.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Mauricijus će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Mauricijus

Mauricijus Рент а цар & Травел Информатион

Ostrvo Mauricijus je uzbudljiv spoj različitih kultura i uticaja.  Ovo je destinacije za odmor koji će čak i najviše iskusan putnik, posebno onih koji vole veliko prostranstvo, koliko ima mnogo prilika da idem na planinarenje, ronjenje i planinarenje "Vau".

Nema opisa za Mauricijus ikada trebao izostaviti plaže – oni su definitivno svetske klase.  Oni mogu se naći oko celog ostrva, i svaki od njih je slika savršen.  Treća po veličini koralni greben na svetu se mogu naći oko otoka i stotine ljudi ovamo svake godine, samo na ronjenje.  Na istoиnoj obali u zemlji postoje brojne mirnim ribarska sela, gde se jasno vidi mešoviti britanske i Francuske baštine u zemlji.

Ako želite da imate kombinaciju plaže i noćni život onda severni deo ostrva je gde treba da idete.  Glavni grad na ostrvo, Port Louis, možete pronaći na zapadu i da držiš sebe zauzet istraživanje u prodavnice i uživali u super obrok ili dva u jednom od restorana.  Postoji tržište koji datira kolonijalno doba to je savršeni za pronalaženje bagatela, ili dva.  Takođe na zapadu zemlje možete naći rum destilerije ili da odem na safari delfina, ali mnogi dolaze u region da se popnemo na planinu Le Morne.  Odbegle robove nekada sakriti ovde, ali sada je UNESKO-a na listi.

Ako ti dodatno kopno videćete guste šume koje su dom za retke flore i faune, i to definitivno vredi za dan-dva istraživanje ovde.

Istraživanje na ostrvo nije tako teško sa na glavni put koji vodi od severa ka jugu.  Drugi putevi nisu u vrlo losem stanju Mada su neke vrlo uska.  Ako želite da se odvezeš oko ostrva iznajmljeni auto je odgovor.  Postoje i internacionalne kompanije predstavljene na ostrvu.

Iznajmljivanje automobila na Mauricijusu je i dobra ideja, ako želite da odaberete smještaj koji je po strani.  Mnogi posetioci na ostrvo odlučuju za samo-ugostiteljsko smještaj jer ima dobar kvalitet supermarketima i tržišta, gde možete da kupite lokalnih proizvoda.   Bambus koliba u brdima Domain du Жeser lov na rezervi su jedinstveni i pomoći će da se uverite se da imate odmor da se zapamti.