Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Martinique

Martinique Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Martinique.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Martinique sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Martinique

Martinique Leiebil & reiseinformasjon

Øya Martinique ble oppdaget på slutten av 1400-tallet av Christopher Columbus, som beskrev det som "det vakreste landet i verden".  Sin skjønnhet har endret seg lite gjennom århundrene så besøkende i dag ikke vil bli skuffet.   Øya har vært i fransk hender siden 1635 og turisme er en av de viktigste inntektskilder.  Hundretusener av mennesker besøker øya hver år.

De fleste innbyggerne i øyene har et svært blandet herkomst.  De fleste har en blanding av afrikanske og fransk herkomst, og begge disse kan sees i tradisjoner, mat og språket i dag.  Landet tilbyr bra natteliv og god kvalitet rum, så pass på å prøve et glass eller to mens du er her!

Utforsking av øya er et must under ditt opphold, og det er så mye lettere hvis du leier en bil.  Veiene her er god kvalitet så det er ingen problemer med å nå andre deler av øya.  Det er mange bil til leie anlegg på øya og hvis du foretrekker du kan også leie en sykkel eller moped.  Du bør ha en internasjonal kjøring tillatelse på plass, men for de fleste førerkort fra hjemlandet vil være tilstrekkelig med en års kjøreopplevelse.   Du må være minst 21 år for å leie en bil i Martinique.

Ikke alle ønsker å kjøre seg så den gode nyheten er at drosjer er tilgjengelig på Martinique.  De fleste er også veldig billig.  Det er busstjenester for dette dekker en stor del av øya.  Hvis du ønsker å reise med vann være du glad for å vite at det er fergeruter går mellom Fort-de-France og større skianlegg inkludert Pointe du Bout og Anses d'Arlet.

Det er også godt å vite at du ikke bør ha problem å finne et sted å bo på Martinique.  Det er en rekke hotell på øya, men fordi det er populær som en feriedestinasjon må du kontrollere at du ordne overnatting på forhånd.  Det er små hoteller og gjestehus for de som reiser på lavt budsjett.  Alternativt kan du slå opp telt-det er noen restriksjoner på camping på øya, men det er noen etablerte campingplasser som har alle fasiliteter.  Franskmenn "gîte" er også en populær overnattingsalternativet på Martinique.