Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Martinik

Martinik Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Martinik .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Martinik bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Martinik

Martinik Izposoja & potovalne informacije

Otoka Martinique je konec 15. stoletja odkril Krištof Kolumb, ki je opisan kot "Najlepša država na svetu".  Njena lepota je spreminjala skozi stoletja tako obiskovalci danes ne bo razočaran.   Na otoku je bila v francoskih rokah od 1635 in turizem je ena od glavnih gospodarskih panog.  Več sto tisoč ljudi, obisk otoka vsako leto.

Večina prebivalcev otokov so zelo mešane korenine.  Najbolj so mešanica afriških in francoske prednike in oba moči obstati seen v tradicijo, kuhinja in jezik danes.  Državi ponuja veliko nočno življenje in kakovostno rum, zato se prepričajte, da poskusite kozarec ali dva, medtem ko ste tukaj!

Raziskati otok je treba med bivanjem in je tako veliko lažje, če ste najem avtomobila.  Ceste tukaj so dobre kakovosti, tako da ni težav z doseči drugih delov otoka.  Obstaja veliko avtomobilov najem objektov na otoku in če želite, si lahko tudi izposodite kolo ali moped.  Mednarodno vozniško dovoljenje mora imeti vzpostavljen, vendar za večino ljudi na stalnem vozniškem dovoljenju iz svoje matične države bo zadoščalo s a let vozniških izkušenj.   Najem avtomobila v državi Martinik, morate biti najmanj 21 let.

Ni vsakdo želi, da vozite sami tako dobra novica je, da taksiji so na voljo na Martiniku.  Večinoma tudi zelo poceni.  Obstaja javni avtobusni prevoz preveč in ti pokrivajo velik del otoka.  Če želite potovati z vodo vam z veseljem vedeli, da so trajektne prevoze, ki gredo med Fort-de-France in večji kraji, vključno z Pointe du dvoboj in Anses d'Arlet.

Prav tako je dobro vedeti, da morate imeti nobenih težav iskanju nekje ostati na Martiniku.  Obstaja široko paleto hotelov na otoku, vendar ker je priljubljena kot turistična destinacija, moraš se prepričajte, da vnaprej dogovorite vaše namestitve.  So majhni hoteli in gostišča za tiste, ki potujejo na nizek proračun.  Alternativno lahko smola šotor-obstaja nekaj omejitev na kamp na otoku, vendar obstaja nekaj uveljavljenih kampe, ki nimajo vse naprave.  Francoski "gîte" je tudi priljubljena namestitev možnost na Martiniku.