Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Marrakech

Marrakech Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Marrakech . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Marrakech Maroko in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Marrakech.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Marrakech Izposoja & potovalne informacije

V mestu:

Po Casablanca in Rabat je Marrekech največje mesto Maroka. Se nahaja severno od vznožja (Atlas Mountains) so vedno omejena s snegom.

Na glavnem trgu mesta je otroških postelj. Tukaj lahko vidite eno od znamenitosti vsak večer. Plesalcev, glasbenikov, akrobati in veliko bolj kažejo njihove pisane očala.

V souk, Maroka največji trg je blizu otroških postelj. V souk je redno vzorec ulicah in ulicah, ne boste izgubili hitro.

Blizu tega kvadrata je minaret mošeje Koutoubia, ki je bila zgrajena v 12.

Marakeš je znana destinacija, saj milijone turistov, ki prihajajo vsako leto obiščejo to mesto. Večkrat so ne le prihaja do Marakech. To je tudi vredno tako videli z najetim avtomobilom območje okoli nje.

Letališča:

Samo 6 kilometrov od jugozahodu mesta boste našli mednarodnega letališča Menara v Marrkech (RAK).  Iz mesta letališče je enostavno dostopna z avtomobilom po Avenue de la Menara. Obstajajo jasni znaki na letališče.

Javni prevoz:

V preobremenjene avtobusi moraš obstati carful pickpockets. Če želite obvestiti sami več o tem vlakih iti in obiščite spletno stran ONCF. Obstaja veliko Medkrajevni avtobus podjetja, ki poslujejo v Maroku, ki služijo Marrakech in drugih mestih. Najvarnejši Avtobusno podjetje za turiste je CTM.

Prometa in parkiranje:

Promet v središču Marakeša je zaseden in skoraj nihče ne upošteva pravila. Zato previdno vožnjo. Zapustiti vaš najem avtomobila na enega uradnika parkirišča. To je enostavno za raziskovanje središča s hojo. Avtu ne dajejo, neuradno parkiranje spremljevalk.

Nastanitev:

Stare spomenike hiše, ki je zdaj služijo kot hotel ali gostišče, ki se imenuje "Riads" so značilni. Našli tudi sodobna hotelih in na območju južno od otroških postelj, ki so veliko nizkocenovnih hotelov.