Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Marrakech

Marrakech Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Marrakech. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Marrakech, Marokko og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Marrakech.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Marrakech Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Efter Casablanca og Rabat er Marrekech den største by i Marokko. Det er beliggende nord for foden (Atlas Mountains) der er altid loft med sne.

Det centrale torv i byen er Djemaa el Fna. Her kan du se en af attraktionerne hver aften. Dansere, musikere, akrobater og mange viser flere deres farverige briller.

Souk, Marokkos største marked er tæt på Djemaa el Fna. Souk er en almindelige mønster af gader og stræder, du vil ikke få tabt hurtigt.

Denne plads er minaret af Koutoubia-moskeen, som blev bygget i 1100-tallet.

Marrakech er en berømt destination da millioner af turister kommer hvert år at besøge denne by. Mange gange er der ikke kun kommer til Marakech. Det er også det værd så se med en lejet bil, området omkring den.

Lufthavne:

Kun 6 km fra sydvest for byen finder du internationale Marrkech Menara lufthavn (RAK).  Fra byen er lufthavnen let tilgængeligt med bil efter Avenue de la Menara. Der er klare tegn til lufthavnen.

Offentlig Transport:

I de overfyldte busser skal du være omhyggelig for lommetyve. Hvis du ønsker at informere dig mere om togene gå og besøge webstedet ONCF. Der er mange lange distance bus virksomheder opererer i Marokko, som tjener Marrakech og andre byer. Den sikreste busselskab for turister er CTM.

Trafik og parkering:

Trafikken i centrum af Marrakech er travlt og næsten ingen følger reglerne. Derfor køre forsigtigt. Efterlade din udlejningsbil på et af de officielle parkeringsfaciliteter. Det er let at udforske centrum i gåafstand. Giv ikke din bil til uofficiel parkering ledsagere.

Overnatning:

Gamle monumentale huse, der nu tjener som et hotel eller guesthouse kaldet "Riads" er typiske. Du vil også finde moderne hoteller og er en masse budgethoteller i området syd for Djemaa el Fna.