Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Marrakech

Marrakech Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Marrakech. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Marrakech, Marokko og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Marrakech.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Marrakech Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Er Marrekech største byen i Marokko etter Casablanca og Rabat. Det ligger nord for foten (Atlasfjellene) det er alltid avkortet med snø.

Hovedtorget i byen er Djemaa el Fna. Her kan du se en av attraksjonene hver kveld. Dansere, musikere, akrobater og mange viser flere sine fargerike briller.

Souk, Marokkos største markedet er nær Djemaa el Fna. Souk har et regelmessig mønster av gater og smug, du vil ikke få tapte raskt.

Ligger minareten Koutoubia-moskeen, som ble bygget på 1100-tallet på denne plassen.

Marrakech er et kjent reisemål siden millioner av turister kommer hvert år for å besøke denne byen. Mange ganger er det ikke bare kommer til Marrakech. Det er også verdt det så se en ansatt bil området rundt.

Flyplasser:

Bare 6 kilometer fra sørvest i byen finner du internasjonale Marrkech Menara Airport (RAK).  Fra byen er flyplassen lett tilgjengelige med bil etter Avenue de la Menara. Det er klare tegn til flyplassen.

Offentlig Transport:

I overbelastet bussene må være carful av lommetyver. Hvis du ønsker å informere deg mer om togene gå og besøke nettstedet ONCF. Det er mange langdistanse buss selskaper opererer i Marokko, som serverer Marrakech og andre byer. Tryggeste busselskapet for turister er CTM.

Trafikk og parkering:

Trafikken i senteret i Marrakech er opptatt, og nesten ingen følger reglene. Derfor kjøre forsiktig. La din leiebil bak på en av de offisielle parkeringsfasiliteter. Det er enkelt å utforske sentrum med gangavstand. Ikke gi bilen til uoffisiell parkering deltakere.

Overnatting:

Monumentale hus som nå fungerer som et hotell eller guesthouse kalt «Riads» er typisk. Du finner også moderne hoteller i området sør for Djemaa el Fna er mange av luksushotell.