Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Casablanca

Casablanca Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Casablanca. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Casablanca, Marokko og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Casablanca.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Casablanca Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Casablanca er den største byen og den mest kosmopolitiske av Marokko. Det ligger på Atlanterhavet ath munningen av elven Bou Regreg.

Denne byen en masse forskjellige ting, begynner med luksuriøse butikker, mange nattklubber og annen fastfood kjeder du vil finne nesten alt.

Stedene å være:

Besøk en av de typiske dampbadet i et tradisjonelt tyrkisk bad, for eksempel det «Solidarite feminin).

Kjent som Blackpool av Marokko er "Corniche". Dette er en boardwalk full av restauranter og nattklubber, hvor du kan tilbringe tid og nyte havbrisen.

Hovedtorget kalt sted Mohammed V, som har en stor fontene med fargerike lysene om natten.

Parkering og trafikk:

Casablanca er en travel by, så vel trafikken. Siden det er nok bevoktet parkering du vil har ingen problemer med å finne en parkeringsplass hvis du leid bil. Det er ikke anbefalt å parkere i gaten.

Hotell:

Casablanca leverer ganske annerledes innkvartering fra billigste Lukk medinaen og i de samme gatene rundt finner du hotell. Men det er mange "hotel Cosegna" Hvis du ønsker å leie en bil. Dette er den enkleste måten å få kjøretøyet.

Flyplasser:

Den internasjonale flyplassen heter Mohammed V flyplassen (CMN) og 30 kilometer ligger sør for Casablanca.

Fra sentrum tar du motorveien til Settat; fra Casablanca nordøstlige distriktene tar du motorveien til Marrakech. Avkjørselen til flyplassen er tydelig indikert. Så er det lett å finne hvis du ønsker å leie en bil på flyplassen.

Billigere flyselskaper som GERMANWINGS og VUELING har denne destinasjonen.

Mindre flyplassen Casablanca-Anfa (CAS) brukes hovedsakelig for lokale flyvninger.

Offentlig Transport:

Casablanca har god offentlig busstransport, som vanligvis inkluderer tog, trikk, buss og drosjer. Spør taxisjåføren før turen om prisen. Reiser med offentlig transport er ikke lett. Gå than CTM og ONCF hjemmeside for detaljert informasjon om denne transportmiddel.