Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Marokko

Marokko Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Marokko.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Marokko sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Marokko

Marokko Leiebil & reiseinformasjon

Marokko er et land som er en ekte blanding av kulturer og religioner.  Her finner du både moderne utsikter og gamle tradisjoner og det er et land som er tiltrekke økende antall turister.  Det er et veldig liberale land og en av de viktigste grunnene til at besøkende kommer her er Marrakech.  Dette er en travel by hvor besøkende er velkommen med åpne armer, og det er også noen av landets største attraksjoner.

Marokko har imidlertid flere andre byer som er definitivt verdt et besøk.  Tanger ligger nord i landet og regnes inngangsporten til resten av Afrika.  Det er fylt med hvitkalkede bygninger og sandstrender.  Byen Casablanca er en veldig kosmopolitisk sted, mens Agadir er kjent som en beach resort.  Hvis du foretrekker å utforske innlandet, byen Fez er hjem til et stort antall soukene.

Moderne tar ikke over her.  Byer som Fez og Marrakech er på listen over verdensarv områder av UNESCO.  Det finnes mange kulturattraksjoner her å holde reisende i alle aldre lykkelig.

Hvis du vil utforske utenfor byene så kan du se frem til en rekke vakre landskap.  Atlasfjellene dele landet i to, og her kan du besøke Ouarzazate, Berber byen.  Marokko kan ikke være høyt på listen over reisemål for en skiferie men finnes vintersportsanleggene i fjellene.

Komme rundt Marokko er ikke så vanskelig.  Det er en god veinettet og fortsatte utviklingen på infrastrukturen betyr at leiebil kan være et godt alternativ for de fleste besøkende.  Men native drivere betaler lite oppmerksomhet til trafikksikkerhet og ulykker her er høy.  Hvis du er i tvil overhodet om kjøring så holde seg til offentlig transport.  Noen av veiene som forbinder de største byene er faktisk toll veier så sørg for at du bære noen kontanter med deg.  En gang du venture fra byene, reise med veien er ikke så lett, spesielt i vintermånedene.

Det er både internasjonale og lokale bilutleiefirmaer i Marokko.  Det er en dyr måte å reise skjønt, og du må være minst 18, med mange selskaper foretrakk å ansette drivere som er minst 21. Lisens og forsikring dokumenter må utføres på hele tiden.