Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Marrakech

Marrakech Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Marrakech. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Marrakech, Marokko ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Marrakech.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Marrakech. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Marrakech, Marokko ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Marrakech Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Jälkeen Casablanca ja Rabat on Marrekech suurin Marokon. Se sijaitsee pohjoisessa juurella (Atlas Mountains) on aina rajattu lunta.

Kaupungin keskusaukio on Djemaa el Fna. Tässä kentässä näkyy yksi nähtävyyksistä joka ilta. Tanssijat, muusikot, akrobaatteja ja monet osoittavat värikäs silmälasit.

Souk, Marokon suurin markkina-alue on lähellä Jemma el Fna-aukiota. Souk on säännöllistä kaavaa kaduilla ja kujilla, sinun ei saada menetetty nopeasti.

Aukion lähellä on minareetti Koutoubia moskeija, joka rakennettiin 1100-luvulla.

Marrakech on kuuluisa kohteeseen, koska miljoonat turistit tulevat vuosittain tähän kaupunkiin. Monesti ei ole vain tulossa Marrakech. Se kannattaa myös niin nähdä vuokrattu auto sen.

Lentokentät:

Vain 6 kilometrin päässä lounaaseen löydät kansainvälisiä Marrkech Menara Airport (RAK).  Kaupungin lentokenttä on helposti autolla jälkeen Avenue de la Menara. On olemassa selviä merkkejä lentokentälle.

Julkinen liikenne:

Ylikuormitettu bussit sinulla on carful taskuvarkaita. Jos haluat ilmoittaa itse junia, mene ja vierailla verkkosivuilla ONCF. Monet yritykset kaukoliikenteen toimivat Marokossa, jotka palvelevat Marrakech ja muissa kaupungeissa. Turvallisin linja-autoyhtiö matkailijoille on CTM.

Pysäköinti ja liikenne

Keskus Marrakech on kiireinen ja lähes kukaan ei seuraa sääntöjä. Siksi ajaa varovasti. Vuokra-auton jättää yksi virkamies, pysäköintitila. On helppo tutustua keskustaan kävellen. Älä anna autosi epävirallinen pysäköinti hoitaja.

Majoitus:

Vanha monumentaalisessa, jotka nyt toimivat hotelli tai guesthouse, nimeltään "Riads" ovat tyypillisiä. On myös moderni Hotellit ja alueella eteläpuolella Djemaa el Fna monia budjetti hotellit.