Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Casablanca

Casablanca Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Casablanca. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Casablanca, Marokko ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Casablanca.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Casablanca. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Casablanca, Marokko ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Casablanca Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Casablanca on suurin kaupunki ja kosmopoliittisimmista Marocco. Se sijaitsee kaupungin Atlantin valtameren ath Bou Regreg suulle.

Tässä kaupungissa paljon erilaisia asioita, alkavat luksusputiikkeja, paljon yökerhoja ja eri pikaruokaketjujen löydät lähes kaiken.

Paikkaan:

Käy tyypillinen Turkkilainen sauna perinteisen hamamin, esimerkiksi nimellä "Solidarite naisellinen).

Kuuluisa kuin Marokon Blackpool "Corniche". Tämä on boardwalk, joka on täynnä erilaisia ravintoloita ja yökerhoja, jossa voit viettää aikaa ja nauttia merituulesta.

Pääaukio nimeltään Place Mohammed V, jossa on suuri suihkulähde värikkäät valot yöllä.

Pysäköinti ja liikenne:

Casablanca on kiireinen kaupunki niin hyvin liikennettä. Koska tarpeeksi vartioitu pysäköinti sinun ei ole mitään vaikeuksia, hyvätasoinen, jos olet vuokrannut auton. Se ei ole suositeltavaa pysäköidä kadulle.

Hotellit:

Casablanca tarjoaa aivan erilainen, Majoitukset Halvempiakin lähellä Medina ja samalla kaduilla löydät Hotellit. Kuitenkin on paljon hotel toimitus, jos haluat vuokrata auton. Tämä on mukavin tapa saada auton.

Lentokentät:

Kansainvälinen lentokenttä on nimeltään Mohammed V lentokenttä (CMN) ja 30 kilometriä sijaitsee etelään Casablanca.

Kaupungin keskustasta voit ottaa valtatie Settat; Casablanca Koillis piirit ottaa moottoritietä Marrakech. Exit lentokentälle on ilmoitettu selkeästi. Joten on helppo löytää, jos haluat vuokrata auton lentokentältä.

Halvempaa lentoyhtiöiden GERMANWINGS ja VUELING joutuvat tähän kohteeseen.

Pienempi lentokenttä Casablanca-Anfa (CAS) käytetään pääasiassa kotimaan lennoille.

Julkinen liikenne:

Casablancassa on hyvä julkinen linja-autoliikenteen, joka yleensä sisältää junat, raitiovaunut, bussit ja taksit. Taksinkuljettaja ennen matkaa Kysy hinta. Julkisilla liikennevälineillä matkustettaessa ei ole helppoa. Käy thän CTM ja ONCF verkkosivuilla lisätietoja kyseistä liikennemuotoa.