Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Marrakech

Marrakech Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Marrakech. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Marrakech, Marocko och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Marrakech.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Marrakech Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Efter Casablanca och Rabat är Marrekech den största staden av Marocko. Det ligger norr om foten (Atlasbergen) alltid är täckta med snö.

Det stora torget i staden är Djemaa el Fna. Här kan du se en av attraktionerna varje kväll. Dansare, musiker, akrobater och många visar mer deras färgglada glasögon.

Souk, Marockos största marknad är nära Djemaa el Fna. Souk har ett regelbundet mönster på gator och gränder, du får inte snabbt försvinner.

Nära detta torg är minareten av Koutoubia-moskén, som byggdes på 1100-talet.

Marrakech är en berömd destination eftersom miljontals turister kommer varje år att besöka denna stad. Många gånger är det inte bara kommer till Marakech. Det är också värt det så se med en hyrd bil området runt den.

Flygplatser:

Endast 6 kilometer från southwesten av staden hittar du internationella Marrkech Menara Airport (RAK).  Flygplatsen är lätt att nå med bil efter Avenue de la Menara från staden. Det finns tydliga tecken till flygplatsen.

Kollektivtrafik:

I de överbelastade bussarna måste du vara carful av ficktjuvar. Om du vill informera dig mer om tågen går och besöker webbplatsen ONCF. Det finns många långväga bussföretag verksamma i Marocko, som serven Marrakech och andra städer. Det säkraste bussföretaget för turister är CTM.

Trafik och parkering:

Trafiken i centrala Marrakech är upptagen och nästan ingen följer reglerna. Därför kör försiktigt. Lämna din bil efter på en av den officiella parkeringsplatser. Det är lätt att utforska centrum med gångavstånd. Ge inte din bil till inofficiella parkeringsvakter.

Boende:

Gamla monumentala husen som nu fungerar som en hotell- eller kallas "Riads" är typiska. Du hittar också hotell och i området söder om Djemaa el Fna är en hel del billiga hotell.