Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Casablanca

Casablanca Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Casablanca. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Casablanca, Marocko och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Casablanca.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Casablanca Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Casablanca är den största staden och den mest kosmopolitiska av Marocko. Det är beläget på Atlanten ath mynningen av floden Bou Regreg.

Denna stad en massa olika saker, börjar med lyxiga butiker, nattklubbar och olika snabbmatskedjor mycket du hittar nästan allt.

Platser att vara:

Besök en av de typiska ångbadet i en traditionell hamam, till exempel "Solidarite feminina).

Berömda Blackpool av Marocko är "Corniche". Detta är en strandpromenad som är full av olika restauranger och nattklubbar, där du kan umgås och njuta av havsbrisen.

Stora torget kallas Place Mohammed V, som har en stor fontän med färgglada lampor på natten.

Parkering och trafik:

Casablanca är en upptagen stad, så som väl trafiken. Eftersom det finns tillräckligt bevakad parkering du kommer ha några problem att hitta en parkering om du hyrt en bil. Det är inte rekommenderat att parkera din bil på gatan.

Hotell:

Casablanca levererar helt annorlunda boende från billigare nära Medina och i samma gatorna runt hittar du lyxiga hotell. Men det finns en hel del "hotel leverans" om du vill hyra en bil. Detta är det mest bekväma sättet att ta emot din bil.

Flygplatser:

Den internationella flygplatsen heter Mohammed V flygplats (CMN) och är 30 kilometer ligger söder om Casablanca.

Från centrum tar du motorvägen till Settat; från de nordöstra stadsdelarna i Casablanca ta du motorvägen till Marrakech. Avfarten till flygplatsen är tydligt. Så är det lätt att hitta om du vill hyra bil på flygplatsen.

Billigare flygbolag GERMANWINGS och VUELING har denna destination.

Den mindre flygplatsen Casablanca-Anfa (CAS) används främst för lokala flygningar.

Kollektivtrafik:

Casablanca har bra busstransporter, som i allmänhet omfattar tåg, spårvagnar, bussar och taxibilar. Fråga taxichauffören innan resan om priset. Reser med kollektivtrafiken är inte lätt. Besök than CTM och ONCF hemsida för detaljerad information om detta transportsätt.