Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Marocko

Marocko Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Marocko .

Vårt sökverktyg för Marocko jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Marocko

Marocko Biluthyrning & reseinformation

Marocko är ett land som är en riktig blandning av kulturer och religioner.  Här hittar du både moderna synsätt och gamla traditioner och det är ett land som lockar allt fler turister.  Det är ett mycket liberalt land och en av de viktigaste skälen att besökare kommer hit är Marrakech.  Detta är en pulserande stad där besökarna välkomnas med öppna armar och det är också hem för några av landets främsta sevärdheter.

Marocko har dock ett antal andra städer som är värda ett besök.  Tangier ligger i norra delen av landet och anses vara porten till resten av Afrika.  Den är fylld med vitkalkade byggnader och sandstränder.  Staden i Casablanca är en kosmopolitisk plats, medan Agadir är känd som en badort.  Om du föredrar att utforska inlandet, den staden Fez är hem för ett stort antal souks.

Modern utveckling tar inte över här.  Städer som Fez och Marrakech är på listan över World Heritage platser av UNESCO.  Det finns gott om kulturella attraktionerna här att hålla glada resenärer i alla åldrar.

Om du vill utforska utanför städerna kan sedan du se fram emot ett utbud av vackra landskap.  Atlasbergen dela upp landet i hälften och här kan du besöka Ouarzazate, Berber staden.  Marocko kanske inte högt på din lista över destinationer för en skidsemester men det finns vintersport Semesteranläggning i bergen.

Komma runt Marocko är inte så svårt.  Det finns ett bra vägnät och fortsatt utveckling på infrastrukturen innebär att bilhyra kan vara ett bra alternativ för de flesta besökare.  Men inbyggda drivrutiner ägnar föga uppmärksamhet åt trafiksäkerhet och olyckor här är hög.  Om du har några tvivel alls om att köra sedan sticka till kollektivtrafik.  Några av de vägar som ansluter de viktigaste städerna är faktiskt avgiftsbelagda vägar så se till att du bär några kontanter med dig.  En gång du vågar från städerna, reser på väg är inte så lätt, särskilt under vintermånaderna.

Det finns både internationella och lokala biluthyrare i Marocko.  Det är ett dyrt sätt att resa ändå och du måste vara minst 18, med många företag föredrar att anställa att drivrutiner som är minst 21. Licens och försäkring handlingar måste bäras hela tiden.